luni, 19 iulie 2010

Am ajuns acasa!

  Plecasem vineri noaptea intr-o scurta iesire pana la Lacu' Rosu. Am avut tren la ora 04.06 minute, si am ajuns in Bicaz in jurul orei 06.30. Am facut cateva cumparaturi, apoi am pornit spre Lacu' Rosu. Primii 10 km mi s-au parut extrem de greu de parcurs, bicicleta pe care o aveam, nu era personala, ci imprumutata de la un prieten, era a dracu' de grea si m-a lasat fara vlaga. Am avut noroc de Bogdan, pentru ca a vazut ca eram pe jumatate mort si a decis sa ma ajute, si am facut schimb de biciclete. A fost mana cereasca pentru mine, simteam diferenta! Am reusit sa ajung pana la tunel cu bicicleta lui Bogdan, apoi i-am cedat-o pentru ca cealalta l-a lasat si pe el fara vlaga :)).

   Intr-un final am ajuns la Lacu Rosu, am luat o pauza de vreo juma' de ora, am mancat, apoi am plecat in cautarea unui camping. La vreo 6 km am gasit locul perfect! Am lasat bicicletele jos, am mancat din nou, am scos izoprenele si ne-am intins pe iarba! Ne-am odihnit o ora, apoi ne-am organizat : 3 baieti am plecat sa strangem lemne pentru foc, am taiat cativa copaci uscati si cazuti la pamant, 3 au instalat corturile, iar Dan s-a intors la Lacu Rosu dupa paine!

  Seara a venit rapid, am facut focul, carnea sfaraia pe gratar, am mancat, apoi am stat in jurul focului mancand seminte. Intr-un final ne-am bagat in cort la somn. Am trecut de la frig la cald si de la cald la frig. Dimineata m-am trezit cu nasul infundat si durere de ochi. Am aflat apoi de la ceilalti ca si eu s-au trezit la fel.

   Am luat micul dejun tot acolo in camping, apoi ne-am pregatit bicicletele si am plecat spre Bicaz! Coborarea a fost superba, dar si scurta :(. Unghiul soselei, dar si curbele extrem de periculoase ridicau adrenalina in sange! Ma pot lauda ca circulam cu viteza mare si ca am intrecut multe masini!.Au  mai urmat cateva clipe de chin pana in Bicaz, pentru ca nu doar greutatea bicicletei imi era dusman, dar si seaua care provoca o durere insuportabila! Intr-un final am ajuns in Bicaz, am asteptat in gara trenul, iar la 7.30 eram intorsi in Bacau. Au fost 2 zile pe cinste! Daca o fi sa mai merg, o sa fiu atent la ce bicicleta imi aleg :))!

11 comentarii :

 1. Vad ca au fost vre-o doua biciclete mai faine. Cele doua MTB-uri Albe, cu cadru de dirt-jump. Anyways, din ce am vazut, a fost super.

  RăspundețiȘtergere
 2. Au fost 4 biciclete smechere si 3 mai de doamne ajuta :))

  RăspundețiȘtergere
 3. Multumesc, data viitoare poate veniti si voi :D

  RăspundețiȘtergere
 4. Mi-ar placea...pacat ca nu mai am bicicleta...da cine mai stie...

  RăspundețiȘtergere
 5. Offf...ce vremi când lăsam şi eu toate grijile şi plecam cu bicla... De când am permis şi maşină nu mai ştiu cum e cu bicicleta, dar nostalgia rămâne...bravo vouă!

  RăspundețiȘtergere
 6. Pai lasa masina acasa, si infinge-te in coarne!

  RăspundețiȘtergere
 7. Trebuie întâi să verific dacă nu mi s'au atrofiat picioarele. Nu mai ţin minte la bicicleta cum era? Ambreiaju' tot pedala din stânga e? :D

  RăspundețiȘtergere
 8. Stanga, in combinatie cu dreapta :))

  RăspundețiȘtergere
 9. Super tare la anu probabil voi fi si eu pe acolo.

  RăspundețiȘtergere