joi, 24 iunie 2010

Un inceput de sfarsit, sau doar o cadere cu revenire in forta?!

    Nu stiu, voi vedea! Nu va pot spune despre ce scriu in acest articol, insa il scriu cu mare durere in suflet! Este probabil inceputul unui sfarsit, care nu trebuia sa apara, cel putin nu din acesta cauza! Sau este doar o simpla cadere care va face triumful si mai rasunator, care va invinge orice inima impotrivita celor cazuti!

   Astazi imi plange inima privind peste trecut, trec cu greu peste asta! E greu pentru mine sa inteleg de ce a trebuit sa se intample, si este mult mai dureros sa stiu ca nu pot face nimic in privinta asta! Metaforic spus, e ca un fier incins, racit in carne! Doare imens pe moment, durerea trece cu timpu, dar semnul ramane pe veci!

  Deocamdata nu pot spune ca a sunat gongul de final, timpul va fi arbitrul si se va ocupa de asta, va fi o victorie, sau nu, si atunci ne vom pleca fruntile si trecem mai departe peste! Eu sper sa fie o victorie, pentru ca am invatat sa respect, si am fost invatat sa iubesc chiar si greselile!

  E dura situatia, de aceea nu ma pot impaca cu ideea! Nu ma voi lasa, voi lupta pana la sfarsit! Sper ca impreuna vom invinge!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu