duminică, 6 iunie 2010

RDS urmeaza traseul Romtelecom?

Rds a majorat tarifele abonamentelor cu 5 lei/luna, cica pentru intretinerea retelei.

Daca tariful majorat ar ramane asa, nu m-ar deranja prea tare, si ar fi bine, dar nu stiu de ce am senzatia ca urmeaza un drum pe care a fost si Romtelecomul, care n-a stiut sa-si respecte clientii, si preturile abonamentele au crescut in draci! Lumea a inceput sa treaca la alte retele pentru ca (ma voi da exemplu) am ajuns sa platesc enorm la Romtelecom, iar la RDS am facut pachet de 4, si anume : Telefonie fixa, mobila, Calblu Tv si Internet la un pret chiar mai mic decat cel de la Romtelecom pentru care plateam doar pentru telefonie fixa!)

Ce ziceti, RDS-u ii va urma soarta? Who's next?

7 comentarii :

 1. Toate serviciile vor costa mai mult. Daca n-ai urmarit la teveu se pare ca se va plati metrul de cablu aflat pe teritoriul aerian public. Ca sa fim in rand cu Europa. :))) Wtf? Parca zici ca a dat strechea in ei. Dupa ce salariile sunt rusinea Europei ne mai maresc si serviciile. Iar la RomT. poti sa-ti faci abonament cu minute nelimitate gratis in aceeasi retea. Eu asa am si n-am probl. Iar la RDS nu te lasa prostit. Odata ce iti faci acel set complet de servicii, cam dupa luni o sa te trezesti cu factura umflata rau. Multi prieteni au renuntat. Lasa internetul si gata.

  RăspundețiȘtergere
 2. Am pachetu' la RDS de vreo 2 ani! Deocamdata sunt foarte multumit, ce imi doresc e sa nu apuce pe drumul de care ziceam mai sus, ca e urat...

  RăspundețiȘtergere
 3. si eu am cam de 2-3 ani, sunt mult mai multumita:), tot de aia am renuntat si eu la romtelecom....sper sa nu ii apuce si pe astia damblaua ca ei au de suferit, pe langa noi;))

  RăspundețiȘtergere
 4. Dar pana la ei, tot noi, prosti, suferim!

  RăspundețiȘtergere
 5. eu am romtelecom dolce . E cel mai bun

  RăspundețiȘtergere