duminică, 30 mai 2010

Zi de weekend

Astazi am facut dinou traseul Bacau - Sarata - Magura - Luizi- Bacau. A fost extraordinar. dupa ce am urcat cateva dealuri, epuizati fiind si cu noroi pan' la glezna, am ajuns la turnul radio (cred). Acolo, sute de masini, manele si gratare sfarainde! N-am apucat sa fac poze pentru ca eram in panta si adrenalina-mi umplea venele.

Cand am ajuns la sosea, a inceput adevarata aventura. Umbra de padure, aer curat, sosea, panta, viteza!!! Dupa 20 de minute de coborare, ajungem pe la Luizi, in stanga un alt lant de oameni iesiti la gratare! Aici am apucat sa fac o poza in trecere.


9 comentarii :

 1. salut. sunt din bacau si imi place si mie XC-ul. daca ai bunavointa, te rog sa pui traseul asta pe bikemap.net. sper totusi sa nu fie pe asfalt mai mult de 35%.

  numai bine!

  RăspundețiȘtergere
 2. Salut, Am publicat traseul dar iti recomand sa te duci cu cineva care l-a mai parcurs, altfel e riscul sa te pierzi! Vezi la contact id-ul meu, si poate mergem odata!

  RăspundețiȘtergere
 3. salut. nu am avut net sa vad nici raspunsul nici traseul . de fapt nici sanatate nu am mai avut si din cauza asta nu am mai iesit cu bicicleta de vreo luna. m-as baga la anu' la tura aia la bicaz, numai ca e nasol cu caratul corturilor. o sa mai vorbim .

  RăspundețiȘtergere
 4. inca ceva. tu ai publicat traseul pe bikemap sau l-ai lasat test? ca nu-l vad si l-am cautat bine.

  RăspundețiȘtergere
 5. L-am publicat. O sa verific si o sa-ti las link direct daca se poate.

  RăspundețiȘtergere
 6. a aparut traseul. totusi mi se pare ceva ciudat. apare o urcare bruca de aprox300m intre km7 si km 12. chiar e corect? cum ti se pare zona aia fata de restul traseului?

  RăspundețiȘtergere
 7. Este un deal mare unde tre sa impingi la bicicleta (chiar sa o cari in spate) o portiune cam de 300-400m. De asta zic ca e greu sa mergi singur, daca n-ai mai fost, pentru ca n-ai sa stii exact pe unde sa o iei :D

  RăspundețiȘtergere
 8. Traseul este exact cel care l-am facut pe site, problema este la fata locului, daca stii sa-l urmaresti!

  RăspundețiȘtergere
 9. ok. mersi de informatii. acum mai trebuie doar sa astept pana la primavara :D

  RăspundețiȘtergere