luni, 10 mai 2010

Ce ne pregateste Guvernul!

Boc iese aseara ca un fel de Robin Hood in fata camerelor de filmat, dand afirmatii cu ce ar fi vrut el sa faca, ce drumuri, ce evolutie ar fi avut Romania daca in anii anteriori ar fi fost tot el Premier si nu altii!

Din pacate Domnul Boc, a ramas cu vechea idee a politicienilor, cum ca lumea mai crede toate promisiunile lor, in toata bataia de joc! Se plangea ca vai : "am ales raul cel mai mic!" ca el vrea sa fie bine, dar NU ESTE!

De ce dracu nu eliminati costurile cu sederea voastra in fotoliile alea de lux, de ce nu renuntati la masinile de lux care va sustin hoitu' pana'n diferitele palate!
De ce nu renuntati la oamenii corupti ?
De ce tre' sa sufere lumea cand voi sunteti incompetenti?

Vor scadea salariile cu 25% iar pensiile cu 15%, iar in urma acestor reduceri, zice Premierul, "Romania va iesi din criza, se vor face drumuri, centuri in fiecare oras", intr-un cuvant, va curge lapte si miere!

Ce se mai aude de lupta Domnului Basescu cu marii corupti, numiti de el moguli, ce se mai aude de Monica Iacob Ridzi, (in afara ca a nascut un baiat) care a tras tunu' si a scapat!

De ce presedintele Basescu e asa de fals si ne zice drept in fata : "Trebuie sa renuntam la promisiuni electorale care nu se pot realiza, trebuie sa incetam sa mai mintim poporu'". Nu stiu de ce mi se pare ca el tocmai facuse asta in campania anterioara!

Romania n-are nevoie de voi, lichelelor sugatoare de bani publici!!!

Un comentariu :

  1. ozn....imi place mult blogul tau.il citesc zilnic....am o propunere despre un articol pentru blogul tau....contacteaza-ma la crazyboy_4yo@yahoo.com.....daca te ajuta cu ceva,e vorba despre lockerz ;)

    RăspundețiȘtergere