miercuri, 7 aprilie 2010

Un preot din Vaslui a fost suprins în timp ce făcea sex cu o enoriaşă în biserică

"Florin Popa, de 33 de ani, din Huşi, Vaslui, a fost surprins într-o ipostază intimă cu o enoriaşă cu 20 de ani mai în vârstă decât el. Ei au fost văzuţi de o bătrână care venise la biserică.

Florin Popa, un preot de 33 de ani, din Huşi, Vaslui, a fost prins, zilele trecute, făcând sex cu o enoriaşă chiar în biserică. Femeia care i-a descoperit pe iubăreţi, o bătrână de 72 de ani, voia să-i fie slujită o pomană.

Preotul Florin Popa (33 de ani) şi enoriaşa Maricica Radu (52 de  ani) au stârnit un scandal uriaş în oraşul Huşi Preotul Florin Popa (33 de ani) şi enoriaşa Maricica Radu (52 de  ani) au stârnit un scandal uriaş în oraşul Huşi

Se iubeau lângă altar

Preotul Florin Popa şi enoriaşa Maricica Radu (52 de ani) erau dezbrăcaţi şi se îmbrăţişau pătimaş lângă altar. Pentru că le-a povestit oamenilor din cartier că i-a văzut pe cei doi, femeia a fost alungată din biserică, ieri, de preot.

Părintele chiar i-a îndemnat pe enoriaşii prezenţi la slujbă să o lovească pe bătrână. Oamenii au îmbrâncit-o, iar femeia a ajuns la spital cu trei coaste rupte."

Cam asta-i treaba cu preotii care iau prea in serios vorbele Domnului : " Iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti"

Libertatea

2 comentarii :