joi, 8 aprilie 2010

Popor de hoti

Ursaqe e foarte revoltat pe faptul ca Romania este o tara plina de hoti, prostituate, ministrii/presedinti corupti, betivani, muritori de foame si lenesi! Eu ii dau dreptate, si cred ca tot omu' cu capu pe umeri ii da dreptate, si uita de patriotism cand vede pe televizor un imbecil care a lovit un batran pe strada pentru ca traversa prea incet (batranu' a murit ulterior) si timp de 4 zile, justitia a decis ca nu este pericol pentru societate si a fost acuzat doar de ultraj. Sau cand pe prima pagina a ziarelor straine, romanii sunt primii la violuri, furturi, violente. Cand un ministru are dosare penale si se bucura de imunitate. Cand un presedinte cu un dosar penal, candideaza la un alt mandat la Presedentie, si castiga alegerile.
Cui ar trebui sa schimbam mentalitatea? Cum ar trebui sa procedam?

Un taran fura o gaina, primeste 3 ani de inchisoare. Un senator fura milioane de dolari, primeste in schimb alte cateva milioane despagubiri pentru ca l-au deranjat din activitati.

Cand se vor termina toate acestea? Va place acest sistem? O sa faceti ceva sa nu fiti invrajbiti in el ?

Va doresc succes, eu unul n-o sa fiu invrajbit, pentru ca urasc nedreptatile, prostii, oamenii de doi bani!

2 comentarii :

  1. O sa se schimbe in vre-o 30 de ani. Nu cu foarte mult dar o sa se schimbe. O sa fim noi batrani, plecati prin alte tari probabil si o sa stam si o sa ne gandim cum era "pe vremea noastra".

    RăspundețiȘtergere
  2. Adica n-ai de gand sa faci ceva impotriva situatiei de acum ?

    RăspundețiȘtergere