sâmbătă, 24 aprilie 2010

Popa = Audi A6

Mai mira pe careva faptul ca din ce in ce mai multi preoti se jertfesc, chiar umilesc as putea spune, conducand masini de lux, in acest caz Audi A6?

Eram la geam, aud zgomot, si observ un dascal si un preot ca nu nimeresc scara care trebuie, iar o femeie (vecina) de la parter striga la ei ca aici trebuie sa vina. Dupa 3 minute de Doamne Miluuueeesteeee, Doamne Miluesteeee, Doamne Milueeeeesssseeeeettteeeee! pleaca. Dar nu oricum, ci cu banii in mana si privirea spre ei. Preotul zice catre dascal :"Asta e al treilea, hai repede si la celalalt!" . Arunca prosopu' in portbagaj, si pleaca in tromba spre urmatoarea sursa de venit neimpozitabil!

Faceam in gand niste calcule, cam cat ar trebui sa muncesc eu, sau familia mea, sa imi permit un Audi A6 :) (cand zic permit ma refer si la intretinerea lui)


4 comentarii :

  1. mai labagiule, te-am rugat sa nu mai comentezi ca boul despre ziaristi... sau daca comentezi de exemplu cu gradinita 8, dute maidobitocule acolo si vezi daca este adevarata cererea pt. un loc de joaca. auzi la tine mai imputzitule : "presiune"...poate este presiune pe curva de ma-ta care are remuscari ca a facut un prost ca tine...BAAAAAA IMPUSCATE ODATAAAAA !

    RăspundețiȘtergere
  2. Stai in bancuta ta, nu mai fa pe duru' ca s-ar putea sa nu fii chiar atat de dur.

    RăspundețiȘtergere
  3. aia din poza e A4, nu A6. si nu i mai mult de 7-8000 de euro modelul ala.

    RăspundețiȘtergere