vineri, 9 aprilie 2010

Locul cu cei mai multi hoti pe metru patrat

Credeti ca stiti unde sunt cei mai multi hoti pe metru patrat? Unde, la inchisori? Putin probabil, Palatul Parlamentului mi s-ar parea un loc mai bun de luat in calcul. Stiti cam care-s jocurile politice in Romania, de asta o sa-mi dati dreptate.

Hotii se intrunesc la Palat, bineinteles fiecare coborand din cate o limuzina cu sofer propriu, mancare mai ieftina decat la cantina saracilor, costume/ceasuri de mii de euro, clase cu doua mai putin ca trenu', si se fac ca muncesc pentru popor, atata sudoare incat ii ia somnu'.
Au afaceri proprii, deci cand nu pot ajunge la "serviciu" au prieteni care voteaza pentru ei, acestia se dovedesc a avea antrenament, pot face cu degetele ce nu face un pianist, apasa cate 5-6 butoane odata, deci au randament bun!

Bineinteles, hotii pot fi rosii, portocalii sau galbeni.

4 comentarii :

 1. enasel...? mai scrii ? nu te-ai impuscat prostane impreuna cu vaca din pozele de pe insula? bre...nu fi dobitoc sa faceti copchii ca sa sa nu indobitociti societatea ...si asa sunt prea multi retarzi printre noi, uitate la tine si o sa ma crezi !

  RăspundețiȘtergere
 2. Prostan e cel care s-a defecat si te-a facut pe tine, rahatel mic ce esti. E ultimul tau comment pe acest blog, retardatule.

  RăspundețiȘtergere
 3. frumos articol OZN ... exact ca in melodia asta http://www.youtube.com/watch?v=mhtzak6T6KI&NR=1

  si tu TARABOSTES da-ti TURN OFF ca esti PROST tare ... dispai ca nu ai ce cauta aici :))=)))) _)_ spor la indreptat

  RăspundețiȘtergere
 4. Da, alecsu, multumesc. Melodia nu prea imi place, sincer :D

  RăspundețiȘtergere