luni, 12 aprilie 2010

Freaky ma ataca !

E jalnic rau omu' acesta! A facut un articol despre mine, de parca m-ar cunoaste macar 5 %. Mananca rahat in stanga si dreapta, ca asa-i obiceiul lui. N-o sa-i dau numele, pentru ca-mi place sa ii arat ca sunt diferit de el. Iata ce-i poate capul :

"Iti dau una de vezi numa' OZN-uri

Un alt individ care s-a aliat cu AGHIUTA, un pseudoblogar pierdut in mrejele presei bacauane, este Mihai Enasel. Nu ati auzit de el? Nu ati pierdut mare lucru. De fap, individul este un baiat foarte slab pregatit din toate punctele de vedere. Dupa fata, pare intelligent. Insa, nici nu poti sa-ti imaginezi ce se ascunde in spatele acestui individ atat timp cat il vezi comentand aiurea pe toate blogurile pentru ca doar asa poate are sansa s a il bage cineva in seama. Invidia si rautatea il reprezinta 100%, boala caracteristica si celor cu care s-a aliat intru slujirea cloacei in care s-a bagat de unul singur. Nu am tinut cont si nici nu sunt rasist. Nu am nimic nici cu tiganii nici cu ungurii, dar am fost rugat de tac-su sa-i mai dau ceva banuti, sa-l mai bag pe la vreo nunta, doua. Acest Mihai Enasel, zis si OZN, e un baiat trecut de prima varsta cu aratare de EMO care, daca este refuzat de cineva, devine foarte impulsive. Anul trecut, dupa nenumarate rateuri, am refuzat orice colaborare cu el. De atunci s-a aliat cu un altul ca el si s-a apucat de comentarii pe diferite bloguri la adresa mea cu un tupeu si o nesimtire iesita din comun avand in vedere ca e si vecinul meu. Dar cred ca stiu de unde i se trage curajul. Mama lui este sefa scarii.


Cred ca articolul scris de el spune totul, nu despre mine, ci despre el. Despre mine spune exact inversul, pentru ca cei care ma cunosc asta. Sunt doar doua adevaruri care le spune mai sus, si anume : ca sunt catolic, ungur mai exact, cum ii place lui sa spuna, si ca mama este sefa scarii :)).

El saracu incearca tot felu' de trucuri despre inselaciune, invatate inca de mic, sa iasa in fata, dar nu reuseste, tocmai de aceea recurge la tot felul de injurii la persoanele tinta.

Dovada a dorintei sale de manifestare sunt chiar tagurile puse : bacau porno presa .

Ca un mesaj de final pentru el : " Stai in banca ta, nu depasi limita ca e urat pentru amandoi"

4 comentarii :

 1. și eu sunt catolic..:) (așa ca o paranteză)

  RăspundețiȘtergere
 2. Ungur nu catolic, te rog frumos respecta-l pe individ :))

  RăspundețiȘtergere
 3. - Ai cu doua clase mai mult ca trenul, si pretinzi ca detii nu stiu ce diploma prin Londra, scoasa la imprimanta, dar te mai cheama si Ciprian pe deasupra, n-ai ce cauta pe acest blog!

  tu esti ATACAT sau eu ????

  RăspundețiȘtergere
 4. Scuza-ma, te cheama cumva Ciprian ?

  RăspundețiȘtergere