vineri, 16 aprilie 2010

Azi - o adevarata aventura

Ne strangem 3 prieteni si plecam cu bicicletele din Narcisa spre Magura, cu gandul sa ne intoarcem prin padure, coboram prin satul Sarata, ajungem la sosea, apoi in oras.

Ne-am razgandit cand am ajuns la intersectia care duce spre Luizi Calugara pentru ca am observat un drum de tara, care urca in panta spre o capela care abia se vede pe varful dealului. Ne luam inima in dinti, pornim incet incet sa urcam si dupa multe pauze de odihna, ajungem la capela. Am pus cateva poze ca sa ma scape de prea multe explicatii si sa intelegeti mai bine ce-am trait azi!Plecam de la o capela la alta (care nu se vede in poza), iar de acolo urma sa plecam spre Hotelul Magura Verde, apoi pe sosea catre oras, dar planurile ne-au fost date peste cap! Am coborat niste carari abrupte, inguste si pline de spini, am nimerit apoi in viile oamenilor.

Mihai (cel blond, cu bicicleta albastra) constata ca are pana, avea infipt in cauciuc un spin de 3 cm. Ajunsi la drumul din sat, am si eu o problema cu bicicleta, si anume la pinion. Partea buna pentru mine este ca aveam o trusa cu chei si am putut repara problema, dar el saracu' a mers pe jos din capatul satului Luizi Calugara pana acasa (Narcisa) . End of story

4 comentarii :

 1. Si tu cu manusi la bike huh? :->

  Am avut o pereche, s-au dus, acuma am alta pereche, nici astea nu mai tin mult. E greu cu BMX'u asta.

  Besides that, macar bine ca v-ati distrat...

  RăspundețiȘtergere
 2. E bine ca n-a fost mai rau! Maine va adunati la o noua aventura si o sa va doriti sa repetati ce-ati facut azi!
  Bottom line: amintiri frumoase care staruie tocmai pt ca aveti despre ce sa povestiti.

  RăspundețiȘtergere