luni, 8 martie 2010

Politia romana si prinderea infractorilor!

Din prima cand spui Politia Romana, te gandesti la acea zicala romaneasca "lupul paznic la oi". Toata mafia din Romania e "mana in mana" cu Politia. Nu tre' sa va mai demonstrez, o stim cu totii!

Avem atatia infractori in libertate, sau daca e vorba sa-i aresteze, de fapt ii cerceteaza in stare de libertate, si daca vor fi gasiti vinovati, vor fi incatusati. Fiti siguri ca nu vor fi gasiti vinovati pentru ca au banii pregatiti pentru mita. Ceea ce m-a determinat sa scriu acest articol este faptul ca astazi la TV am auzit o stire iesita din comun, senzationala as putea spune daca imi da voie Dan Diaconescu. Politia a perchezitionat casa unui batran de peste 70 de ani, in scopul de a gasi o arma de vanatoare. Cineva i-a informat pe acestia ca batranul ascundea arma in casa. Arma, pentru ca nu exista, n-a fost gasita, in schimb au gasit petardele nepotilor, si astfel i-au incheiat proces verbal, urmand a se lua masuri spre inchiderea lui pentru detinere de munitie si explozibil. Am ramas cu gura cascata! In loc sa-i inchida pe adevaratii infractori, incepand de la Basescu, ajungand la Berceanu, Udrea, Ridzi, Hrebenciuc si multe alte nume sonore, multi alti infractori care fura miliarde si sunt o povara pentru societate, ei se preocupa de maruntisuri care nici n-au logica!

Sunt sigur ca fiecare din noi, si aici ma refer la generatia mai tanara care am avut ocazia sa "ne jucam cu petarde" am ascuns la randu nostru prin casa bunicilor cate o cutie, doua de petarde. Eu unul am facut-o de multe ori! De aceea zis ca Politia Romana, ar trebui sa-si vada de treaba ei, sa-si vada de atributiile ei si sa le respecte, si sa lase batranu' in pace, ca la 70 si de ani, nu-i arde lui de trafic de munitie si armament sau alte prostii la care incadreaza ei alea 2 cutii de petarde!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu