sâmbătă, 6 martie 2010

Nu e tocmai bine sa castigi la Loto

Nu e tocmai bine sa castigi la Loto, mai ales daca esti roman! Asta o demonstreaza cazul unui iesean care castigase la loto 3.8 milioane de euro in august 2008.

Averea lui s-a imputinat cand rudele au venit sa ceara bani, pentru diferite nevoi, ba ca le este greu, ba pentru afaceri, pentru biserica sau copii bolnavi.

Castigul i-a scazut considerabil cand i-a imprumutat unui prieten 600.000 de lei pentru a-si salva afacerea imobiliara din ghearele crizei.

Cam asta inseamna castigul la loto in Romania :))

3 comentarii :

  1. Mi se pare normal.. Se zice ca 90% din cei care castiga la loto pierd banii. Daca tu cu un salariu de 10 milioane iti permiti anumite chestii si incerci sa te incadrezi in acea suma lunara. Poi daca tu maine ai 3.8 milioane de euro.. zic eu, stai 24 de ore sa realizezi totusi ca e pe bune si nu visezi, dupa care incepi sa innebunesti putin cate putin. Zic si eu

    RăspundețiȘtergere
  2. Tipul ala e un idiot. Inteleg ca sunt rude... dar sa dai majoritatea banilor...Eu daca as castiga si sa-mi ceara rudele mi-as schimba frumos domiciliul, nr de telefon etc. sa nu mai aud de nimeni.

    RăspundețiȘtergere