miercuri, 24 martie 2010

Horoscop 24 Martie 2010

BERBEC
Azi veţi fi mai vioi, mai zâmbitor, mai optimist, ceea ce vă va spori în mare măsură popularitatea. Veţi obţine chiar ajutorul pe care l-aţi solicitat şi pe care, atâta timp, nu s-a gândit nimeni să vi-l ofere.
TAUR
Un prieten vă va trimite o veste şi o sumă de bani, pe care ar fi bine să o păstraţi. Încercarea de a o investi nu va da rezultatul pe care îl doriţi. De altfel nici o preocupare comercială nu vă avantajează.
GEMENI
Vi se propune o afacere deosebit de rentabilă, dar persoana care v-o face nu vă inspiră prea mare încredere. Ar fi bine să vă urmaţi intuiţia şi să nu daţi curs nici unei iniţiative, cel puţin deocamdată.
RAC
Este posibil să întâlniţi o femeie care să vă dea sfaturi interesante în chestiunile legate de finanţe. Mai este posibil ca un prieten să aibă nevoie de ajutor. Micile dvs. iniţiative îşi vor dovedi astăzi rentabilitatea.
LEU
Posibile probleme de sănătate; întâlnirea cu medicul nu trebuie amânată. Nu că ar fi ceva grav, dar aceste situaţii nu trebuie neglijate. Partenerul de viaţă ar putea avea o realizare socială.
FECIOARĂ
Aţi putea avea o izbucnire neaşteptată într-un cadru mai larg sau aţi putea avea o stare de nelinişte absolut nemotivată. O veste bună de la o per soană dragă vă va aduce zâmbetul pe buze.
BALANŢĂ
Starea dvs. psihică nu este nemaipomenită. În plan sentimental lucrurile nu sunt chiar aşa cum v-aţi dori. Evitaţi să-i faceţi reproşuri persoanei iubite, căci nu aveţi nevoie de o dispută cu aceasta.
SCORPION
Veţi primi o mulţime de mesaje de la şi despre prieteni. Vi se vor face tot felul de propuneri cât se poate de tentante. Nu aveţi nici un motiv să le refuzaţi.
SĂGETĂTOR
O rudă mai îndepărtată vă va da un semn de viaţă, ceea ce va constitui o surpriză plăcută. Întâlnirea cu familia vă va relaxa şi vă va ajuta să uitaţi toate nemuţumiriile trecute.
CAPRICORN
Astăzi s-ar putea concretiza un proiect în care sunteţi implicat de mai mult timp. Aţi putea primi unele informaţii despre chestiuni financiare; dacă veţi şti să le folosiţi veţi fi mult mai liniştit în viitor.
VĂRSĂTOR
Pe cât posibil temperaţi-vă pornirile critice, altfel riscaţi să aveţi discuţii cu multă lume. Mai bine încercaţi să vă mai odihniţi, acum, când nu aveţi prea multe urgenţe pe ordinea de zi.
PEŞTI
Călătoriile vă avantajează; o excursie cu persoana iubită în afara oraşului v-ar ajuta să găsiţi o cale de dialog şi de rezolvare a unor ne mulţumiri. Dupăamiază veţi avea o dis cuţie lă muritoare cu părinţii.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu