joi, 4 februarie 2010

Mananca pamant :|

Nu stiu daca ati mai auzit asa ceva, pana astazi n-am auzit nici eu. Exista in lumea asta o femeie care mananca pamant. Este din Africa de Sud si sufera de o tulburare psihica, iar de 10 ani consuma pamant.

"Am început să mănânc ţărână în şcoala primară, dar nu-mi amintesc cum am început să fac asta. De când m-am mutat în Cape Town mi-a fost dificil să găsesc exact tipul de pământ care-mi place. Sora mea îmi aduce de obicei din Eastern Cape", a declarat sud-africana.

Femeia a ca povestit că atunci când îi vine pofta să mănânce pământ, simte furnicături în zona fălcilor iar gura i se umple de salivă.

"Este foarte intensă senzaţia, iar dacă nu am pământ la mine mănânc ciocolată, dar când ajung acasă tot trebuie să mă hrănesc cu pământ. Mă asigur să nu rămân niciodată fără, căci altfel înnebunesc. Mănânc o bucată mare în fiecare zi"

5 comentarii :

 1. "Nu stiu daca ati mai auzit asa ceva, pana astazi n-am auzit nici eu. Exista in lumea asta o femeie care mananca pamant."
  Daca citeai G.G. Marquez "Un veac de singuratate" stiai.

  RăspundețiȘtergere
 2. @ovidiu Nici eu n-am citit. Puteti sa ne faceti un scurt rezumat? Nu al cartii ci al momentului cu pricina. Va rog frumos.

  RăspundețiȘtergere
 3. Adica pe la ce moment din viata eroului se inatmpla asa ceva? Iar cartea lui Marquez nu este o imbinare de fictiune cu realitate?

  RăspundețiȘtergere
 4. Marquez apartine realismului magic, la fel ca Borges sau Cortazar. Va indemn la lectura ca nu strica.

  RăspundețiȘtergere