Culmea, fata a fost violata dimineata, cand in alte incaperi erau profesori si studenti, insa nimeni nu i-a auzit strigatele. Mai rau, desi institutia are paza, atacatorul a intrat lejer in cladire. Fara sa se potoleasca, a doua zi si-a incercat norocul si intr-o scara de bloc, doar ca de data aceasta data victima a reusit sa scape.

Violatorul este Victor Stroe, are 33 de ani si deja a facut 7 de inchisoare pentru viol. Mai avea de ispasit 3, insa a fost eliberat. Acum s-au intors impotriva lui acuzatiile altor femei.

Prima dintre victime este o studenta de 21 de ani de la Politehnica. Sub pretextul unui sondaj de opinie printre studentii din provincie, individul a atras-o pe tanara intr-o sala de curs, unde a obligat-o sa intretina raporturi sexuale cu el.

Fetei nu i-a sarit nimeni in ajutor. Ba mai mult, atacatorul a disparut de parca n-ar fi trecut niciodata prin cladire. In ciuda gravitatii cazului, cei care ar trebui sa raspunda de siguranta studentilor spun ca din punctul lor de vedere au facut totul pentru ca Universitatea sa fie bine pazita.

Tinerii care invata in cadrul universitatii nu sunt la fel de linistiti, mai ales ca in urma cu un an o alta fata a fost violata in campus.

Cea de-a doua victima a lui Stroe a fost o adolescenta de 16 ani. Ea insa nu s-a pierdut cu firea si chiar daca a atacat-o in scara blocului s-a luptat cu el, l-a lovit, a fugit pe scari si a intrat in casa. Parintii au facut reclamatie la politie, iar copila l-a recunoscut pe individ din plansele foto.

Prins in scurt timp, Stroe a fost pus iar sub acuzare, iar de aceasta data risca 15 ani.