joi, 21 ianuarie 2010

Un subofiţer şi-a omorât un coleg şi a furat 13 pistoale şi 240 de cartuşe

Un subofiţer de la Detaşamentul de pompieri Dorohoi din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) este căutat de poliţiştii şi jandarmii din Botoşani, după ce se presupune că şi-a omorât un coleg de serviciu şi a furat 13 pistoale şi 240 de cartuşe.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU, Dorina Lupu, în această dimineaţă, în jurul orei 5:00, subofiţerul din tura de serviciu a constatat că şeful pazei din punctul exterior al Detaşamentului era decedat.

"Din verificările preliminare, s-a constatat că din corpul de pază au fost sustrase 12 pistoale calibrul 7,62, marca Carpaţi, un pistol de exerciţiu şi 240 de cartuşe. Au fost alertate efectivele de poliţie ale Inspectoratului Judeţean de Poliţie, cadrele Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, luându-se măsuri specific", a declarat Lupu.

La faţa locului s-au deplasat criminalişti, procurori de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani şi au fost sesizaţi şi procurorii militari. Suspect este subofiţerul Gabriel Atodiresei, care este căutat de poliţişti şi jandarmi, aceştia constituind filtre în toate localităţile din judeţ.


Scrie Libertatea

Nebun cu uniforma si gradatii!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu