duminică, 3 ianuarie 2010

Un poliţist a lovit doi pietoni şi apoi şi-a tras trei gloanţe în cap

A condus sub influenţa alcoolului maşina de serviciu, a lovit doi pietoni şi apoi a vrut să se sinucidă cu arma din dotare. Aşa şi-a petrecut noaptea trecută un poliţist din comuna Braslavăţu, din judeţul Olt. Agentul, care a încercat să-şi tragă trei gloanţe în cap, a ajuns conştient la spitalul din Craiova, iar medicii spun că va scăpa fără niciun fel de sechele.Poliţistul a intrat în tură în seara zilei de 2 ianuarie. Puţin după miezul nopţii, a lovit doi pietoni cu maşina de serviciu.

"La testarea cu aparatul etilotest a rezultat că agentul de poliţie se afla sub influenţa băuturilor alcoolice", a declarat Claudia Radu, purtător de cuvânt IPJ Olt

Unul dintre pietoni a fost dus la Spitalul Judeţean din Slatina, cu răni uşoare. Poliţistul a ajuns la dispensarul din comună.

În timp ce aştepta să i se recolteze probe biologice, poliţistul şi-a tras trei gloanţe în cap. Poliţistul a fost transportat la Spitalul de Urgenţă din Craiova. Bărbatul este conştient, deşi are un glonţ în creier.

Poliţistul este acum cercetat penal pentru conducere sub influenţa alcoolului. De asemenea, IPJ Olt a deschis o anchetă administrativă în acest caz.

Scrie Realitatea

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu