miercuri, 6 ianuarie 2010

Udrea, "blonda cu 3 miliarde €"

Ministrul turismului şi dezvoltării, Elena Udrea, apare din nou în presa străină. De această dată în cel mai recent număr al unei cunoscute revistă din Italia, Gentle.

Potrivit blogului jurnalistului Cristian Şuţu, sutu.ro, Elena Udrea şi preşedintele Traian Băsescu apar împreună, cu poze, în "Gente", într-un articol intitulat: "Ministra blondă de 3 miliarde de euro".

"Frumoasa şi puternicul". Aşa începe relatarea jurnalistului italian Renzo Magosso, care mai scrie că “românca Elena Udrea, ex-model, a fost învestită cu gestionarea banilor de la Uniunea Europeană. Dar cei de la Bruxelles au rămas perplecşi: se pare că s-au folosit fonduri “suspecte” în timpul campaniei electorale a preşedintelui Băsescu şi s-au încredinţat achiziţii publice soţului manager“.

"E vina mea că sunt frumoasă şi inteligentă?"

“Pupila lui Băsescu (care s-a prezentat la aceste alegeri ca omul anti-corupţie) s-a distins imediat în campania electorală a preşedintelui reconfirmat gestionând fonduri publice “suspecte” în favoarea acestuia. Apoi a fost acuzată că a făcut unele favoruri unor prieteni de-ai soţului, miliardarul Dorin Cocoş.”

Nici explicaţiile foto nu sunt de ignorat. Sub fotografia preşedintelui Traian Băsescu apare scris: "Preşedintele Traian Băsescu, 54 de ani, naşul Elenei în politică".

Elena Udrea răspunde acuzaţiilor: "Sunt foarte mulţi invidioşi în jurul meu. E vina mea că sunt frumoasă şi inteligentă?", se mai precizează în articol.

Nici "Gente" nu uită de episodul dezbătut la sfârşitul anului şi de alte publicaţii europene: Elena Udrea pozând în lenjerie intimă. "Povestea ministrului Udrea a stârnit multe polemici. Ajunsă la Bucureşti la 19 ani, Elena Udrea a explicat că a pozat în lenjerie intimă pentru a-şi plăti facultatea".

“Este un fapt clar că guvernul României este sub lentilele experţilor economici ai UE de la Bruxelles, care supraveghează destinaţia fondurilor europene gestionate de Elena Udrea", conchide jurnalistul italian.

Scrie Evz

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu