sâmbătă, 2 ianuarie 2010

Trei glume pe care să nu le faci cu iubitul

Cei mai mulţi bărbaţi caută la partenerele lor, pe lângă un corp frumos, şi un simţ al umorului bine dezvoltat. Dar cât de mult poate glumi o femeie astfel încât să nu întreacă măsura şi să nu-şi supere partenerul? Ei bine, iată câteva tipuri de "glumiţe" care ar trebui evitate într-o discuţie cu iubitul:

Calviţia...

Nu "se cade" să faci glume despre actuala, sau viitoarea, sa problemă, pur şi simplu pentru că majoritatea masculilor sunt complexaţi de faptul că azi pot avea podoaba capilară şi mâine ia-o de unde nu-i. Aşa că, doamnelor, mai uşor cu glumele despre calviţie dacă nu vreţi să răniţi sentimentele iubitului.

Mama lui

Glumele despre mama iubitului tău sunt interzise. Aceasta este una dintre cele mai vechi reguli nescrise, care nu ar trebui uitată niciodată. Nu de alta, dar bărbaţii îşi iubesc mamele atât de mult că şi o singură propoziţie ironică la adresa mamei sale l-ar putea întoarce împotriva ta.

"Obiectul muncii"

Sfat: ţine poantele referitoare la penisul prietenului tău pentru tine. Probabil că ţie ţi s-ar părea amuzant să-l numeşti "Micuţul", sau alte porecle de genul, dar partenerului tău sigur nu. Evită glumele despre mărimea (sau "micimea"), forma ori culoarea organului său.

Scrie Libertatea

Prostii...

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu