miercuri, 6 ianuarie 2010

Taxa pe activitatea sexuală, propusă de Ioan Mircea Paşcu

Europarlamentarul PSD Ioan Mircea Paşcu are "o sugestie pentru ministrul Sănătăţii şi prietenii săi de la Finanţe" pe care a postat-o pe blogul său personal.Paşcu face mai întâi referire la propunerea noului ministru al Sănătăţii de impozitarea suplimentară a meniurilor fast food, a băuturilor carbogazoase şi a dulciurilor şi o califică drept "o tâmpenie". Tocmai de aceea vine cu o altă propunere.

"Îi sugerez domnului ministru, dar şi prietenilor săi de la Finante, să instituie o taxă suplimentară pe sexul marital şi extramarital – am putea-o denumi “taxa pe fericire”, căci nu orice activitate sexuala este vicioasă, să intre la “taxa pe viciu” – cu reguli clare de aplicare, a căror respectare să fie verificată de comisii de cetăţeni atent selectionaţi (eventual, numai de la partidele aflate la putere), în scopul sprijinirii suplimentare a unor programe destinate prevenirii răspândirii bolilor venerice (chestiunile “tehnice”, inclusiv dacă cele necesare vor fi achiziţionate prin licitaţie, sau încredinţare directă, vor fi, desigur, exclusiv de competenţa “specialiştilor”)", scrie ironic Paşcu pe blogul personal.

Scrie Realitatea

2 comentarii :

  1. ok...să zicem că se introduce taxa asta..cum se verifică dacă cineva o face sau nu? o sa pună camere de luat vederi în fiecare casă sau apartament? Cum am zis și la Gura la Ureche în seara asta...ne apropiem tot mai mult de taxa pe aer..

    RăspundețiȘtergere