sâmbătă, 9 ianuarie 2010

Samsung lansează trei camere video cu ultra zoom

Noile modele SMX-F40, SMX-F43 şi SMX-F44 au o autonomie prelungită a bateriei şi dispun de Intelli-Zoom de 65x.

Samsung Electronics a anunţat că îşi extinde cunoscuta serie F de camere video compacte prin adăugarea a trei noi modele cu ultra-zoom, compatibile YouTube.

Camerele video oferă utilizatorilor autonomie de patru ore şi 10 minute la o singură încărcare. Utilizatorii pot stoca până la şase ore şi 20 de minute de conţinut video pe fiecare spaţiu de 16GB de memorie internă.

Cu ajutorul Samsung Intelli Zoom, utilizatorii pot depăşi zoom-ul optic de 52x fără a a face compromisuri la calitatea imaginii.

Modelele SMX-F40, SMX-F43 şi SMX-F44 vin echipate cu programul Samsung de play - edit - sharing, Intelli Studio 2.0. Utilizatorii pot să vizualizeze, editeze şi să încarce conţinut pe Internet de pe orice calculator, oriunde s-ar afla în lume.

Samsung îmbunătăţeşte experienţa de înregistrare video datorită caracteristicilor unice, cum ar fi înregistrare în regim time-lapse. Înregistrarea time-lapse permite utilizatorilor să programeze camera video pentru a înregistra la un interval prestabilit o imagine la fiecare una, trei, cinci, 10, 15 sau 30 secunde.


Scrie Realitatea

4 comentarii :

 1. Degeaba le lanseaza daca o sa fie scumpe cu draci!

  RăspundețiȘtergere
 2. in legatura cu filmuletul "Cuvinte de dragoste"...nu stiu cat de potrivit e locul insa nu am gasit altul ;)) ..asa ca o sa spun cateva cuvinte aici :) mi-a placut foarte,foarte mult..scenariu,regie,actori ..subiectul actual si interesant ...draguta viziunea ...pe scurt : o treaba foarte buna ...felicitari si tineti-o tot asa.
  P.S. blogul e reusit ;)

  RăspundețiȘtergere
 3. Multumim de aprecieri ! :P

  Cat despre blog, e acceptabil as putea spune :P

  RăspundețiȘtergere