luni, 18 ianuarie 2010

Radu Stroe, câştigător în Colegiul 1 cu 68,79% din voturi

Diferenţa dintre candidatul PNL şi cel al PD-L este de aproape 40 de procente, conform rezultatelor parţiale comunicate duminică noapte de biroul electoral municipal. Radu Stroe are 68,79 la sută iar Honorius Prigoană 31,2 la sută, după numărarea voturilor din 14 secţii de votare.


Radu Stroe şi-a anunţat victoria în Colegiul 1 spunând că este "victoria bunului simţ împotriva celor care credeau că se poate face orice în această seară".

Stroe a mulţumit conducerii PNL şi a promis că, după ce va deveni deputat, va merge pe bulevardul Petrila din sectorul 1 şi le va explica oamenilor că "nenorocirea de acolo este cauzată de mofturile fostului primar Videanu care a dorit trecerea acelei zone în administrarea Capitalei". Stroe a precizat că Andrei Chiliman nu s-a putut ocupa de acea zonă, deoarece se ocupa de alte zone ale sectorului.

Radu Stroe a mulţumit pentru susţinere şi organizaţiei PSD Bucureşti. "Această bătălie nu a fost între doi oameni, ci mai ales este un test prin care PNL sector 1 şi PSD sector 1 au demonstrat că în ţara asta nu se poate face orice. Şi din aceată perspectivă, cred că este un semn pozitiv pentru organizaţiile celor două partide din toată ţara care cred că Traian Băsescu şi PD-L au pus copita şi nu o vor mai ridica până la viitoarele alegeri", a spus Stroe care nu a ratat şansa de a-şi ataca adversarii politici.


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu