joi, 14 ianuarie 2010

Patronul miliardar al lui Beitar Ierusalim, internat la nebuni!

Guma Aguiar, un industriaş filantrop care în ultimele şase luni a investit patru milioane de dolari în fotbal este considerat instabil psihic după ce s-a declarat proprietarul soldatului Gilad Shalit, răpit în 2006 de militanţi palestinieni.

Patronul clubului israelian de fotbal Beitar Ierusalim, miliardarul Guma Aguiar, a fost internat cu forţa într-un spital psihiatric, fiind considerat instabil după o declaraţie făcută pe tema eliberării soldatului Gilad Shalit, răpit de militanţi palestinieni pe 25 iunie 2006.

Subiectul este foarte sensibil în Israel, capturarea tânărului de 19 ani ducând în vara acelui an la izbucnirea unui război cu Libanul şi chiar în ziua de azi eliberarea sa rămâne una dintre cele mai mari probleme în actualul conflict israelo-palestinian.

În acest context, Guma Aguiar, care în ultimele şase luni a investit patru milioane de dolari în Beitar Ierusalim, a găsit de cuviinţă să declare: "Shalit este una dintre proprietăţile mele. Am vrut să dovedesc că pot intra în Fâşia Gaza şi mă pot întoarce viu de acolo, dar şi Shalit se poate întoarce în viaţă de acolo. Mi-a spus să-i transmit familiei sale cât de mult o iubeşte şi că speră ca toate astea să se termine curând".

În urmă cu câteva luni, acelaşi Aguiar spunea pentru Jerusalem Post că este într-o misune pe care i-a dat-o Dumnezeu, în lucrarea sa la Beitar.


Scrie Realitatea

Un comentariu :

  1. fals fals fals, Guma nu a detinut niciodata Beitar jerusalem si nici nu a investit 4milioane de dolari!!!

    RăspundețiȘtergere