vineri, 8 ianuarie 2010

Panasonic intră în competiţia televiziunilor 3D

După anunţul făcut la CES de Discovery şi ESPN, care plănuiesc lansarea în 2011 a unui post de televiziune care va emite în format 3D, Panasonic a bătut la rându-i palma cu DIRECTV pentru canale TV 3D pe piaţa americană.

Începând cu luna iunie a acestui an, cele câteva milioane de clienţi DIRECTV vor avea acces la canale dedicate 3D ce vor putea fi vizionate pe televizoare precum noile Panasonic VIERA 3D Full HD.

Panasonic va fi sponsor exclusiv pentru canalele 3D HD ce vor emite filme, emisiuni sportive şi de divertisment în sistem tridimensional, create de cele mai renumite companii de producţie din lume, anunţă un comunicat de presă Panasonic.

DIRECTV colaborează în prezent cu CBS, Fox Sports, MTV, NBC Universal şi Turner Broadcasting System pentru dezvoltarea de programe 3D noi, al căror debut pe canalele 3D este aşteptat în perioada 2010-2011.

La lansare, noua platformă de programe DIRECTV HD 3D, sponsorizată de Panasonic, va oferi acces 24/7 la canale 3D în sistem pay-per-view cu filme, documentare şi alte producţii, un canal 3D DIRECTV on Demand, ce va emite, de asemenea, non-stop precum şi la un canal demo 3D cu programe de sport, muzică şi alte tipuri de conţinut.

Panasonic lucrează în prezent la dezvoltarea şi a altor echipamente de producţie 3D, precum camere video 3D Full HD, monitoare profesionale şi alte tehnologii pentru asistenţă la producţie.

Scrie Realitatea

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu