joi, 21 ianuarie 2010

M. Vanghelie spune că primeşte informaţii secrete de la Moş Crăciun

Moş Crăciun, el este cel care îi lasă pe o bancă din Cişmigiu informaţii secrete, afirmă Marian Vanghelie. Varianta plină de tâlc a liderului social-democrat, vizavi de sursa dosarelor secrete a fost prezentată, miercuri seară, într-o emisiune televizată. Tot de la misteriosul Moş Crăciun, spune Marian Vanghelie, ar fi primit recent informaţii compromiţătoare despre Elena Udrea, care privesc "domeniul sumelor forfetare".

"Îmi era rău şi m-am dus în Cişmigiu pe bancă, voiam să stau liniştit, să mă reculeg. Şi nu ştiu, m-am trezit că a venit ca un Moş Crăciun lângă mine şi mi-a zis:
-Uite, am documentele astea, nu ţi le dau că dacă-ţi fac ăştia un control o să ai probleme, dar îşi şoptesc la ureche. Uită-te la ele, verifică-le şi vezi cum le spui ca opinia publică să le audă.
Şi zice:
- Ştii de ce am venit la tine?
Zic nu.
- Am observat că tot ce spunem spui.
Să ştiţi, când am o dilemă mă duc pe bancă-n Cişmigiu. Şi apare Moş Crăciun.Am să vă spun la ureche cum mi-a zis şi mie Moş Crăciun despre Elena Udrea. Dumneavoastră să-i spuneţi ca să ştie că eu ştiu că ea ştie. Dânsa nu ştie ce se mai poate afla în domeniul surselor forfetare", a povestit M. Vanghelie.

Scrie Mos Craciun, pardon, Realitatea

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu