sâmbătă, 16 ianuarie 2010

Loganul limuzină de peste 5 metri!

Iată prima limuzină Logan, realizată pe platforma tehnică furnizată de modelul MCV.

Dacia Logan MCV limuzină este un proiect cel puţin interesant, stadiul de lucru fiind destul de avansat, dacă luăm în considerare pozele postate pe forumul DaciaClub.ro. Potrivit discuţiilor de pe topicul dedicat, proiectul beneficiază de aportul oficial al celor de la Dacia, lucru confirmat parţial şi de aspectul atelierului în care a fost făcută poza, acolo unde se mai poate observa încă o parte frontală de Logan.

Soluţia aleasă pare să fie un pic mai complicată:s-a tăiat un MCV în două iar între bucăţile rezultate s-a încercat asamblarea unei porţiuni mediane din două uşi. Rezultatul nu este unul foarte reuşit, însă nu trebuie uitat că suntem încă într-un stadiu intermediar de fabricaţie. Cum se vrea să arate versiunea finală, puteţi vedea în schiţa alăturată.

Acţiunea în sine nu este o noutate, de-a lungul timpului, Dacia Break a fost de mai multe ori transformată în limuzină de către pasionaţi. Şansele ca o Dacia Logan MCV limuzină să ajungă vreodată în producţia de serie sunt foarte mici, însă prototipul se pare că nu mai are mult până la prezentarea oficială.

Cateva schiţe 3D puteţi al noului Logan MCV Limuzină puteţi găsi aici

Sursa: promotor.ro

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu