luni, 11 ianuarie 2010

La 64 de ani, şi-a luat «act de domnişoară»

Medicii legişti din Bacău au eliberat, anul trecut, 138 de certificate de atestare a virginităţii. Dintre paciente, cea mai tânără avea doar şapte ani, iar cea mai în vârstă a fost o femeie de 64 de ani.

Medicii băcăuani au fost uimiţi să descopere că pacienta în vârstă de 64 de ani era virgină. Femeia, care era necăsătorită, era bănuită de vecine că face sex cu soţii lor. Ca să scape de bârfe, bătrâna şi-a făcut analizele, apoi le-a arătat mândră “actul de domnişoară”, adică certificatul care îi atestă cuminţenia. De partea cealaltă, cea mai tânără pacientă a fost o fetiţă de şapte ani. Părinţii acesteia bănuiau că o rudă a abuzat de ea.

Din fericire, medicii au stabilit că micuţa nu fusese violată. Până în 2009, recordurile de acest gen din judeţul Bacău le deţineau o femeie în vârstă de 60 de ani şi o fetiţă de şase ani, adusă de două ori de tatăl ei. Acesta a insistat să-i probeze neprihănirea pentru a-i demonstra soţiei sale, care îl acuza de incest în procesul de divorţ, că este nevinovat


Scrie Libertatea


Oare si pentru urechi se face testu asta :))?

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu