luni, 11 ianuarie 2010

În mai puţin de 24h vedem un coupe VW?


În ajunul Salonului de la Detroit apar primele zvonuri că Volkswagen va arată întregii lumi un nou model coupe, susţinute de această schiţă neclară.

La lista noutăţilor aşteptate cu nerăbdare la Salonul de la Detroit s-a mai adăugat încă un model, un presupus coupe de la Volkswagen. Nu se întrezărea nimic în acest sens, dar cei de la Autointernationaal, au scos din senin această schiţă, care se pare că prefigurează o versiune coupe a noului Volkswagen Jetta. Sursa este credibilă, dar faptul că această imagine nu este un teaser, ci o schematizare grosieră, nu ne face să băgăm mâna în foc că este chiar un model real.

Olandezii spun însă că noul model, sau concept, va fi numit New Compact Coupe. Mai demult se zvonea că gama Golf va primi şi un model CC, la fel ca şi Passat CC. Făcând conexiunile, constatăm că există o foarte mare probabilitate ca, de fapt, CC să nu vină de la Comfort Coupe, ci de la Compact Coupe, iar această schiţă să prefaţeze la Detroit versiunea mult discutată.

Misterul se va elucida în mai puţin de 24 ore şi sperăm să nu fie doar un zvon neîntemeiat, ci o versiune complementară a lui VW Jetta.

Sursa: promotor.ro

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu