sâmbătă, 30 ianuarie 2010

Ieri...intalnirea blogarilor

Dupa cum reiese din titlu, ieri blogari bacauani s-au intalnit, si cand zic blogari, normal ma refer la cei adevarati, noi n-am fost prezenti pentru ca nu suntem blogeri ! Ne-am sfatuit ce sa facem, sa mergem sau sa nu mergem! Am decis sa nu mergem, desi unul din blogarii care au fost prezenti la acea intalnire, a avut bunul simt si ne-a invitat!
Am decis asta pentru ca, n-am fost invitati oficial (direct in articol sau facut un update apoi), si ca invitatia a fost doar o discutie pe mess intre mine si respectivul blogar cu bun simt de care vorbeam mai sus.

In concluzie zic eu, ca decizia care o luasem impreuna cu echipa, a fost una dreapta, pentru ca nici nu ni s-a simtit lipsa, adica nici unu' din blogeri in afara de CJ) nu cred ca stia ca si noi urma sa fim prezenti! Kristofer scrie in articolul de pe blogul sau :

"Participanti: Balaceanca, ContraSENS, Edith, FaraFiltru, Florin (SuperBC), George (agendabacau.ro), Ionut Branzei, Kaysha, Reporter liber, RiverFlow, Sebi Sascau, SuperBC, TalentIrosit, Ursaqe si subsemnatul. Sper sa-i fi enumerat pe toti.
Absenti:
Inima Bacaului si Beos. "

Nu ne numaram nici la participanti nici la absenti, si dupa cata matematica stiu eu, nici n-am fost invitati!

7 comentarii :

 1. Permiteti-mi sa ma strecor, usor incomod poate, in viata voastra, pentru a va oferi cateva mostre de sinceritate. Lipsa voastra s-a simtit. Ba, ati fost chiar si mentionati in lipsa. Cei care au avut placerea de a veni in locul stabilit, invitati "oficial" sau neinvitati - pentru ca in fond, asa cum s-a mentionat de la bun inceput, lista a fost deschisa - au facut-o. Si nu cred ca cineva dintre noi - invitati "la vedere" (prefer termenul asta in loc de "oficial") sau particpanti "ad hoc" - a avut vreo retinere.

  Pe scurt, pacat ca asa ati hotarat! A fost, din punctul meu de vedere (si pun mana in foc ca nu doar al meu), o decizie pripita. Data viitoare, ca va fi si o data viitoare cu siguranta, nadajduiesc ca veti lua o ata decizie! :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Deciziile le luam in functie de situatie. Daca vom fi invitati data viitoare, o sa onoram invitatia!

  RăspundețiȘtergere
 3. Daca data viitoare nu mergeti la un blogmeet, vin personal la Bacau si va duc cu forta. Si ce daca n-ati fost invitati oficial. Am fost si eu la un blog-meet in Roman fara sa fiu invitat oficial. De obicei meet-urile sunt niste intalniri mai casual, cu cateva exceptii, gen cel cu dress-code de azi de la Iasi. Ideea e sa mergeti, discutati pe-acolo, radeti, glumiti. Asa se face. Sau cel putin asa a fost in cazu nostru.

  RăspundețiȘtergere
 4. Parea ceva destul de formal, in care trebuiau sa se stabilieasca anumite lucruri, respectiv sa se rezolve conficte in care noi nu eram implicati. Deci am decis sa nu ne prezentam

  RăspundețiȘtergere
 5. Vad ca suntem intelesi gresit. Cum dracu sa te duci la nunta fara sa te invite ? Cum dracu intrii in Marinaru fara bilet sau invitatie :))? Exemplele nu's chiar asemenea situatiei de mai sus, dar le veti intelege daca va puneti in locul nostru.

  RăspundețiȘtergere
 6. Ok, poate am vorbit in necunostinta de cauza. Dar, am mentionat si urmatorul blog-meet. So beware....

  RăspundețiȘtergere
 7. Nu-i problema Nox, urmatorul cine stie :D

  RăspundețiȘtergere