duminică, 24 ianuarie 2010

Horoscopul zilei de 24 ianuarie 2010

VARSATOR - Se poate sa renuntati la ce v-ati propus pe ziua de azi ca un prieten are nevoie de prezenta voastra si o sa fie o alegere buna sa va vedeti.

PESTI - Vi se implineste o dorinta, va invita cineva pe care nu l-ati vazut de o groaza de timp si o sa aveti o stare de spirit nemaipomenita - cel mai frumos cadou.

BERBEC -Se poate sa vi se recunoasca niste merite si sa primiti cadou, bani, aprecieri in public, se petrec lucruri la care nu v-ati fi asteptat.

TAUR - O bucurie, un cadou, o invitatie la plimbare, sa luati masa in oras ori sa va-ntalniti cu un grup de prieteni sa-l sarbatoriti pe unul dintre voi.

GEMENI - Se poate sa fie ziua cea mare in care sa va vedeti cu cineva de la drum, poate fi un cuplu si va duceti la gara, la aeroport sa le veniti in intampinare.

RAC - Ca prin minune o sa gasiti o varianta de a face rost de bani - fie va indruma cineva spre o banca, fie va poate da cu imprumut un prieten, o persoana mai in varsta.

LEU - Se poate sa va treziti fata-n fata cu cineva pe care demult vroiati sa-l intalniti si tot nu se putea.

FECIOARA - O veste buna despre parinti, bunici, despre niste oameni mai in varsta care au depasit cu bine niste necazuri si va dati intalnire la o cafea, un suc.

BALANTA - Schimbare brusca de atitudine in bine din partea fiintei iubite semn ca alegerea a fost buna ca flerul nu v-a inselat si ca a fost nemaipomenit ca ati dat dovada de rabdare.

SCORPION - Poate invitati niste prieteni pe la voi la o tratatie, cu motiv, fara motiv - e posibil sa aveti chef sa fiti gazde si sa gatiti ceva delicios.

SAGETATOR - Se rezolva o problema de familie - sarbatoriti ceva sau in urma unor discutii va-ntelegeti asupra dreptului de folosinta a unor bunuri, a unui imobil.

CAPRICORN - Se poate sa va faceti o mie de griji ca nu stitic e cadou sa le luati unor miri sau unor prieteni cere sarbatoarea ceva dar daca aruncati un ochi prin magazine o sa gasiti, nici o grija.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu