sâmbătă, 16 ianuarie 2010

Horoscopul zilei de 16 ianuarie 2010

CAPRICORN
Invitatie la un party: o sa fie cu cheltuiala, dar ce sa-i faci, e chestia de obraz sa va duceti. Macar o sa fie distractie.

VARSATOR
O sa dati ochii cu cineva pe care ati fi vrut sa-l vedeti de sarbatori, dar atunci nu s-a putut, iar acum da sfoara-n tara ca vine.

PESTI
Va dati tot interesul sa ajungeti la niste prieteni acasa, dar se poate sa fie ceva cu masina, sa aiba vreo defectiune. Sa conduceti cu maximum de prudenta.

BERBEC
O sa mai faceti o incercare sa intrati in gratiile unei persoane pe care o placeti si o sa reusiti pana la sfarsitul intalnirii sa vorbiti aceeasi limba.

TAUR
Poate veti face o deplasare ca sa va puteti vedea cu niste rude sau prieteni care, desi au zis ca vin pe la voi, n-au mai putut veni si va duceti voi.

GEMENI
O sa veniti si voi cu o contributie la nunta cuiva sau e un botez si fie duceti niste lucrusoare copilului, fie ii puneti niste bani in scutecel.

RAC
O sa va duceti in cele din urma la sindrofia la care, initial, ati zis ca n-aveti ce cauta, pentru ca vine o persoana pe care altminteri n-aveti unde s-o intalniti.

LEU
Foarte posibil rendez-vous, cu emotii, cu o groaza de ganduri pe care va doriti sa le puteti exprima. Sa nu existe secrete intre voi, sa fiti sinceri unul cu celalalt.

FECIOARA
I-ati ramas datoare unei rude careia i-oti fi promis ca iesiti impreuna, ca va duceti pe la ea, ca o chemati pe la voi. Ceva trebuie facut, gasiti o varianta.

BALANTA
S-ar putea sa gazduiti nisate prieteni care sunt in trecere prin oras si o sa va prinda bine sa schimbati impresii, sa fie un transfer afectiv, cumva.

SCORPION
O sa le faceti o favoare unor cunoscuti care vor sa le tineti companie sa mergeti impreuna undeva, ca singuri n-au chef si va duceti.

SAGETATOR
Un prieten face tot posibilul sa treaca pe la voi, desi e in mare graba, in mare intarziere. O s-apucati, totusi sa va vedeti, ca omul tine cont de voi.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu