vineri, 1 ianuarie 2010

Horoscopul 2010

Horoscopul începutului de an (vineri, sâmbătă şi duminică)

BERBEC

Activităţile de divertisment vă vor da ocazia să vă distraţi de minune. De la drum aţi putea primi o veste bună de la o persoană care nu vă este tocmai indiferentă.

TAUR


S-ar putea să fie nevoie să amânaţi demararea unui proiect, dar vă veţi reorienta cu rapiditate. În plan social
, se întrevede o realizare oarecum neaşteptată, dar pentru care aţi făcut destule eforturi.

GEMENI


Veţi face cheltuieli în compania
prietenilor, dar nu veţi avea probleme în plan financiar. Cineva din anturajul apropiat va avea unele probleme şi va apela la sprijinul dv.

RAC

O schimbare pe care vi-o doriţi de mai mult timp s-ar putea produce în această perioadă. Veţi avea ocazia să vă vedeţi cu unii dintre prietenii dv. mai vechi. O surpriză în plan sentimental vă va binedispune.

LEU

Veţi fi deosebit de agitat în această perioadă şi nu este cazul să luaţi decizii deosebite. Pe cât posibil, nu vă implicaţi în activităţi care să vă suprasolicite, mai ales din punct de vedere nervos.

FECIOARĂ


Veţi cunoaşte o persoană care v-ar putea fi de un real folos în viitorul apropiat. O bună parte din timpul liber ar trebui să-l rezervaţi pentru odihnă şi divertisment. Celelalte proiecte mai pot aştepta.

BALANŢĂ


Ideile dv. sunt excelente, dar par să vă scape de sub control. Deşi nu duceţi lipsă de inspiraţie, n-ar strica să vă sfătuiţi cu un prieten de încredere dacă doriţi să luaţi decizii în chestiuni importante.

SCORPION


Ar trebui să vă gândiţi de două ori înainte de a scoate banii din buzunar, chiar dacă situaţia financiară nu vă ridică probleme. Este posibil ca o rudă să aibă o realizare oarecum neaşteptată.

SĂGETĂTOR


În plan sentimental, evenimentele vor evolua cel puţin mulţumitor. Proiectele pe care vi le-aţi făcut pentru timpul liber vor fi date peste cap de evenimente neaşteptate, dar asta nu vă va deranja.

CAPRICORN


Cheltuielile vor fi mari în această perioadă, dar cum nici câştigurile nu lipsesc, veţi reuşi să vă descurcaţi onorabil. Comunicarea cu rudele aflate pe alte meleaguri vă va binedispune.

VĂRSĂTOR


Aveţi tendinţa de a vă apuca de prea multe lucruri şi nu veţi termina mai nimic. Încercaţi să vă păstraţi calmul şi nu vă lăsaţi pradă impulsului de moment. Călătoriile vă vor da ocazia să faceţi cunoştinţe interesante.

PEŞTI


Obosiţi mai repede decât în mod obişnuit, aşa că ar fi de preferat să nu exageraţi cu activităţile. Relaţia cu prietenii se va îmbunătăţi simţitor pe tot parcursul intervalului.

Sursa : Evz

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu