duminică, 10 ianuarie 2010

Glume şi momente tensionate în cadrul dezbaterilor despre legea bugetului

Dezbaterile comisiilor reunite de buget finanţe s-au încheiat în cele din urmă aproape de zorii zilei, la ora 4 dimineaţa.

Cel mai greu moment al dezbaterilor pe tema legii bugetului nu a fost susţinerea celor aproape şase mii de amendamente, ci numărarea voturilor de către membrii comisiilor buget-finanţe. Aproape la fiecare vot au fost voci care au contestat rezultatul, iar numărătoarea a fost repetată de cele mai multe ori. În plus, cele aproape 18 ore de dezbateri nu au fost lipsite nici de glume, dar nici de momente tensionate.

Pe lângă numărătorile repetate, în timpul dezbaterilor atmosfera a fost când una relaxată, presărată cu glume făcute pe seama colegilor, când una tensionată, plină de răutăţi.

Dupa 16 ore de dezabateri, membrii comisiilor de buget finanţe încep să cedeze şi se aud primele voci care suspendarea lucrărilor până a doua zi. În urma votului se decide însă continuarea dezbaterilor. Dezbaterile comisiilor reunite de buget finanţe s-au încheiat în cele din urmă aproape de zorii zilei, la ora 4 dimineaţa.

Scrie Realitatea

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu