marți, 12 ianuarie 2010

Elena Udrea a ales OTV pentru prima intalnire cu telespectatorii in 2010. Interzis celor sub 15, respectiv 12 ani

Daca anul trecut presedintele Traian Basescu a facut reclama la Murfatlar pe postul de televiziune OTV, prilej cu care a facut si primele urari de An Nou romanilor, luni a venit, desigur, randul proaspatului ministru al Dezvoltarii, Elena Udrea, sa se adreseze tarii de la tribuna sus-numitului post. Dupa ce emisunea moderata de Dan Diaconescu a debutat in forta cu reluarea secventei din 2009 in care fostul si actualul presedinte a extras castigatoarea premiului de anul trecut, prezentatorul a inceput discutia cu Elena Udrea.
Pe primele imagini, emisiunea avea plasata pe ecran avertizarea de ''interzis vizionarii de catre cei sub 15 ani fara acordul parintilor'', dupa cateva secunde avertizarea imblanzindu-se la minorii sub 12 ani.
In incercarea de a demonta apelativul ''blonda de la Cotroceni'' si referirea la ''Plescoi'', ministrul Udrea a tinut sa clarifice ca nu mai lucreaza demult la Cotroceni si nici nu se trage din Plescoi.
Chestionata apoi despre comasarea Ministerului Turismului cu cel al Dezvoltarii, Elena Udrea a spus ca acestea doua au in mod cert o legatura: banii europeni.
Udrea l-a laudat pe premierul Emil Boc, care a devenit in ultima vreme un sef de partid mult mai ferm, mult mai autoritar.
Ministrul Dezvoltarii a vorbit si despre rezultatele anchetei comisiei parlamentare cu privire la prestatia sa din 2009 ca ministru al Turismului, spunand ca aceasta comisie nu a avut curajul sa o acuze. De data aceasta n-a mai numit-o ''Comisia Vanghelie'', ci a mentionat ca aceasta este una initiata de PNL.
Din cand in cand, pe fundalul scenei in care avea loc emisunea mai aparea scris ''Traieste senzational!''. Vom reveni cu amanunte maine, acum suntem prinsi de emisiune...
P.S.: Incepand cu ora 20.24, interviul cu Elena Udrea a fost permis tuturor telespectatorilor, indiferent de varsta si de acceptul ori ba al parintilor aferenti.

Scrie Ziua

Caprita....

2 comentarii :