marți, 12 ianuarie 2010

Delaratie-soc facuta de Elena Udrea: Marie Jeanne Ion stia ca va fi rapita

Elena Udrea a declarat, luni seara, in cadrul unei emisiuni tv, ca jurnalista Marie Jeanne Ion stia ca urma sa fie rapita in Irak impreuna cu colegii sai. "Marie Jeanne stia de rapire, stia ca a fost inscenare nevinovata pentru celebritate".

"In acea perioada Omar Hayssam era dornic sa intre in relatii cu noua conducere. El era foarte apropiat de PSD. Omar Hayssam fusese arestat prin noiembrie 2004, dupa alegeri a incercat sa intre in gratiile noii puteri si a sperat. El mai adusese niste rapiti cu vreun an in urma de pe un vapor. A sperat ca prin aceasta actiune, chipurile rapim niste ziaristi romani si apoi ma implic eu, Omar Hayssam, in a-i aduce inapoi. Asa intru in gratile puterii si nu mai am probleme cu justitia. Nu a fost sa fie asa, iar rapirea s-a transformat in ceva foarte serios si foarte tragic", a spus Udrea, adaugand ca "familia domnisoarei Marie Jeanne, senatorul Ion Vasile, era in foarte bune relatii cu Omar Hayssam".

"Asa cum stiu eu lucrurile, Marie Jeanne a stiut ce se va intampla. Nu a stiut ce sens va lua. O poveste care si ei i-ar fi adus notorietate, celebritate", a spus Udrea.

Scrie Romania Libera

Hahaha, au Parazitii o melodie cu niste versuri gen "romani isi insceneaza rapiri in Irak" : dati la 0:58


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu