miercuri, 27 ianuarie 2010

De ce grupul confera protectie smecherilor ?

Sunt sigur ca toti ati observat fel si fel de manifestari ale unor adolescenti in locuri publice sau, in vreo cafenea, pub, ori fast food. Ce am observat pe deasupra este faptul ca, acestia prind "glas" atunci cand sunt insotiti de 2-3 prieteni, si de aceea se simt protejati si poate incepe circul! De la rasete, glume proaste facute intre ei, pana la ascultatul manelelor pe telefonul propriu, toate sunt caracteristice acestor mici grupuri.
Ce rezolva ei prin aceaste manifestari ? Nimic, doar putina atentie pe moment, atentie nu pentru ca vezi domnle's comici, ci pentru ca nu stiu sa se poarte intr-o societate!
Fiecare individ cand este singur, nu mai are aceste "abilitati" in public. Devine deodata cuminte si in banca lui de parca nici n-ar exista. Toate acestea fiind spuse si la locul lor, as vrea sa va rog, daca sunteti printre cei care i-am catalogat mai sus, cand sunteti intr-un grup, purtati-va ca si cum ati fi singuri ! Multumesc!

4 comentarii :

 1. Pe mine mă faptul că tu te miri de așa ceva!:-)
  Gândește-te că sunt niște personaje complet needucate! Dacă nu au citit o carte, nu au avut parte de o minimă educație la școala/acasă, de unde să știe să se comporte? Ei imită ceea ce li se pare "cool", când sunt mai mulți se comportă ca o haită de câini și gata!

  RăspundețiȘtergere
 2. Nu poti sa le ceri sa se comporte ca si cand ar fi singuri.Nu mai au prestanta in fata gastii. Vor fi subiect de batjocura. De ce sa ratezi o distractie pe cinste doar ca sa te multumeasca pe tine?:))
  Serios vorbind...de unde sa ase maturizeze mucosii astia mici daca n-au ceva experienta si de colo si de colo?! Acum se afla in zona celor care arunca cu oua, maine vor fi dincolo. Asa e in dragoste si in razboi.
  Ca se comporta altfel cand sunt singuri, eee, aici e treaba de psiholog. Doar n-o sa rada de tine de unul singur?! Ha! Tre sa fie handicapat de-a binelea!

  RăspundețiȘtergere
 3. @ursaqe, ma mir pentru ca am avut si eu varsta lor, dar parca nu eram chiar atat de salbatic cand mai aveam 1-2 prieteni pe langa mine.


  @alexandrescudaniela, sa-i vad pe la 20-25 de ani cum se mira de ei insusi :))

  RăspundețiȘtergere