vineri, 22 ianuarie 2010

De 81 de ani mizează pe aceeaşi marcă

Ford se poate lăuda că are cel mai fidel client din lume, o doamnă care bate la poarta centenarului şi care de 81 de ani a cumpărat numai automobile Ford, de la acelaşi dealer!

Orice companie îşi doreşte să aibă clienţi fideli, iar Ford se poate mândri că are aşa ceva. Exemplul nostru este doamna Lovett care va împlini 99 de ani în 2010 şoferiţă de la vârsta de 12 ani, în oraşul natal Clifden, unde familia sa conducea o afacere cu brutării. Primul său drum în calitate de şofer l-a făcut in perioada şcolii. În acele vremuri nu exista o vârstă minimă de şofat şi la rugămintea mamei sale, a transportat unt cu camioneta brutăriei - un Ford Model T.

În anul 1929, doamna Lovett şi-a cumpărat primul său Ford - un model 14.9, în valoare de 198 £ - de la distribuitorul Higgins Garage din Galway (care a devenit mai târziu Motorpark). Eileen s-a îndrăgostit de această maşină din primul moment Vehiculul a ajutat-o să livreze produse ale brutăriei către hoteluri şi şcoli din zona Connemara. După doi ani de şofat în slujba brutăriei familiei, Eileen a plecat la Dublin unde a urmat cursuri pentru a deveni infirmieră la spitalul Jervis Street. În 1938 ce Eileen s-a căsătorit cu soţul său, profesorul Michael Lovett, în anul 1938 şi în tot acest timp a condus numai maşini Ford achiziţionate de la distribuitorul Higgins Motorpark din Galway.

La cei de 98 de ani, Eileen reuşeşte să reproducă numele celor 22 autovehicule Ford pe care le-a condus de-a lungul vietii, inclusiv numerele de înmatriculare ale acestora. "O asemenea loialitate faţă de brand este un lucru foarte rar întâlnit în Irlanda," a declarat Eddie Murphy, Preşedinte şi Director General al Ford Irlanda. "Eileen este probabil cel mai vechi client din ţară şi sper să aibă parte de mulţi alţi ani în compania noului autoturism Focus 2010 al familiei sale." În 2010 stimabilă doamnă a intrat în posesia modelului Ford Focus pe care îl va conduce însă fiica sa.

Sursa: promotor.ro

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu