vineri, 15 ianuarie 2010

Concurs de frumuseţe pentru homosexuali, blocat

Poliţia din Beijing a interzis, astăzi, ceea ce ar fi trebuit să fie primul concurs de frumuseţe pentru homosexuali din China, o ţară unde homosexualitatea este aspru criticată, scrie AFP.

Anunţul acestui concurs a fost întâmpinat cu entuziasm şi înţeles drept o deschidere a ţării.

„Evenimentul a fost anulat”, a indicat unul dintre organizatori, sugerând că motivul a fost orientarea sexuală a participanţilor.

Pentru prima dată în China opt bărbaţi ar fi trebuit să concureze pentru titlul de Mister Gay. Învingătorul concursului ar fi trebuit să reprezinte ţara la o competiţia internaţională de frumus
eţe, care este programată, în Norvegia, luna viitoare.

Scrie Evz

Niciodata n-am inteles omu' care e pe invers! Poate am eu vreo problema cu ei ...
Cand vad o astfel de stire, mi se ridica paru'n cap. Cum sa existe "concurs de frumusete" pentru poponari ? Doar daca-i iei la misto poti face un astfel de concurs, dar cum sa scoti in evidenta ceva frumos la ceva anormal ? Hai numiti-ma rasist...

4 comentarii :

 1. intolerant, nu rasist, ca n-are de-a face cu rasa.
  dpmdv, si daca vor sa faca un concurs de largime a ochiului maro pe mine tot nu m-ar interesa. sunt liberi sa faca ce vor ei.

  RăspundețiȘtergere
 2. Liberi atata timp cat nu afecteaza pe nimeni, ca despre asta e vorba in libertate. Pe mine ma afecteaza, si poate ca pe multi altii. Nu ma deranjeaza ei ca oameni, ci ca se afirma in fel si fel de moduri, s-o faca in intimitatea lor, nu pe strazi! E doar parerea mea si un sfat pentru ei!

  RăspundețiȘtergere
 3. sincer, cum te poate "afecta" un concurs de gay care s-ar tine in China, probail intr-un club?
  ok, daca vorbim de parade ale deviantilor alea sunt o tampenie pentru ca nu le vad logica. Daca unora le vine maine ideea sa defileze mandri ca reguleaza oi?

  RăspundețiȘtergere
 4. :)) Nu ma afecteaza EXACT acel concurs gay din China, ci la modul general manifestarile lor!

  Daca apar prosti mandri ca reguleaza oi, eu ma duc si depun plangere la protectia animalelor!

  RăspundețiȘtergere