sâmbătă, 30 ianuarie 2010

Centrul naturist DIO

CENTRUL NATURIST DIO din Bacau s-a nascut dintr-o pasiune pentru plante, pentru valoarea pe care ele o reprezinta pentru sanatatea umana. Indicate din cele mai vechi timpuri ca fiind cele mai bune leacuri pentru intretinerea si vindecarea oamenilor, plantele medicinale au fost mentionate in vechi tratate de medicina sau au fost mentionate de invatatii din antichitate.

Omenirea are astazi o baza de date foarte vasta care include medicina indiana Ayurveda, medicina chineza, medicina araba, medicina samanica din diferite zone ale globului, medicina vechilor geto-daci etc.
Cunoscand rolul major in dezvoltarea spiritului uman a acestor stravechi stiinte, am cautat sa creem un spatiu armonios in care acestea sa se imbine cu geniul stiintific al occidentului , care a folosit multe din informatii si a realizat diverse suplimente nutritive cunoscute si apreciate de iubitorii medicinii alternative .

Veti gasi intotdeauna la noi , pe langa o ambianta placuta si relaxanta, un sfat bun si o atentie sincera pentru problemele dumneavoastra de sanatate. Din multitudinea de remedii naturale cunoscute vom selecta pe cele mai faimoase si mai utilizate de cei pasionati de naturism .

Adresa Centrului Naturist DIO este : BACAU , STR. MIRON COSTIN , NR.13 ( langa centrul comercial "Zimbru" )

Pentru mai multe detalii accesati https://sites.google.com/site/centruldio/home

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu