sâmbătă, 30 ianuarie 2010

Ce poate fi mai romanesc ... ?

Un drum lung de 19 km, intre Deva si Hunedoara, in care s-au investit 5.000.000 Euro este acum gaurit de catre autoritati! Unde se poate intampla asa ceva daca nu in Romania noastra prea iubita, in tara in care ne batem cu pumnul in piept ca noi suntem romani, si suntem mandrii de asta!

Cum poti tu ca autoritate sa permiti un astfel de lucru, daca nu esti prins intr-un cerc de interese!? S-au apucat baietii de calanizare, si au intrat cu excavatoarele! Cine dracu va mai intelege/voteaza!?

O alta chestiune

Preacuratu' frate al presedintelui Basescu, s-a inrudit cu un interlop. Nimic anormal, tinand cont ce fel de presedinte avem in fruntea tarii.
Bercea Mondialu' este cunoscut ca făcând parte din lumea interlopă din judeţul Olt, presa relatând că acesta a fost implicat în mai multe lupte între grupările interlope, iar în urmă cu câţiva ani a fost cercetat pentru evaziune fiscală.
Intreabat ce parere are despre acest lucru, Crin Antonescu a raspuns : "Asta cu năşia chiar nu am a o comenta. Sunt nişte oameni în România care, vedeţi, au relaţii între ei, sunt prieteni (...) mă refer la Bercea şi la Mircea"

Fara NUMAR!


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu