duminică, 10 ianuarie 2010

A căzut 130 de metri cu BMW-ul şi a supravieţuit!

Un coupe sportiv BMW 335i şi o prăpastie adâncă nu par ingredientele unei poveşti pe care să o apuci să o mai spui nepoţilor. Iată însă ce spune supravieţuitorul...

Filmele americane de acţiune din anii '80 aveau întotdeauna în scenariu o fază (sau mai multe) în care un automobil în viteză părăsea şoseaua şi plonja spectaculos într-un canion adânc. Dacă era vorba de personajul negativ, de cele mai multe ori, deraierea de pe drum însemna şi sfârşitul drumului. În cazul celui pozitiv se întâmplau invariabil minuni şi eroul pleca, artistic şifonat, pe propriile picioare. Reeditând arhetipul filmelor poliţiste, un american poate spune că a jucat rolul principal în propria sa peliculă, plonjând 130 de metri între stânci la bordul unui BMW 335i şi scăpând cu vânătăi minore.
Povestea pe care păţitul şofer o spune este însă la fel de plauzibilă precum scenariul filmelor de la Hollywood. Acest declară, conform BMWBlog.com, că rula cu 35 mph (56 km/h) pe Angeles Crest Highway, când, după o curbă strânsă, trei animale i-au răsărit în faţă . Acesta a făcut tot posibilul să evite vietăţile, trecând prin parapetul care mărginea şoseaua de abisul adânc. După goana nebună de 426 ft (aprox 130 metri), coupe-ul s-a oprit între stânci. Şoferul a plecat pe propriile picioare şi şi-a împărtăşit impresiile şi altor posesori pe forum.
De menţionat că în maşină se mai afla o prezenţă feminină pe care şoferul o luase la ...o plimbare, dar care a scăpat de asemenea nevătămată. Cine crede însă că americanul avea cel puţin dublul vitezei şi că de fapt nu cele trei animale i-au distras atenţia în noapte, ci alte forme, dar în număr de două?
Mai multe imagini cu eroul BMW 335i aici

Sursa: promotor.ro

2 comentarii :

  1. a 2-a e mai credibila:P sa fim seriosi... cu o tipa in masina si doar 56km/h cu un bmw???

    RăspundețiȘtergere
  2. Oare :))? Cine stie, poate s-a blocat intr-a-ntaia :))

    RăspundețiȘtergere