sâmbătă, 23 ianuarie 2010

„Caleaşca” Regelui Spaniei

Regele Spaniei este cât se poate de nonconformist şi se deplasează la bordul unui Audi RS6 cu jante şi elemente cromate negre.

Juan Carlos, Regele Spaniei, este un pasionat de automobile şi nu se ascunde cu asta , garajul său personal numărând numai puţin de 72 de automobile. Ne aşteptam ca monarhul să aibă în garaj Rolls Royce, Maybach, poate şi modele de colecţie Porsche sau rarităţi, dar nu ne aşteptam ca suveranul să aibă în garaj şi torpila Audi RS6.

Şi nu este vorba de orice RS6, ci unul custom made de Audi, având jante şi toate elementele cromate fumurii, ceea ce nu îi conferă deloc un aspect nobiliar , ci unul cât se poate de sportiv şi agresiv. După cum putem observa în imaginea publicată de cei de la Diariomotor, steguleţul ataşat pe flancul maşinii arată că acest model este folosit foarte des de spaniol în deplasările oficiale, ceea ce confirmă, ce ştiam deja, că Regele Juan Carlos este cât se poate de excentric.

Nu ştim exact dacă are un şofer pentru bolidul cu motor Lamborghini V10, ce produce 572 CP. Probabil că da, dar astfel va pierde toată distracţia de a conduce o limuzină care atinge în 4,5 secunde 100 km/h. Regele are antecedente în ale vitezei, fiind implicat într-un accident în anii '90 la bordul unui Porsche 959 în Pirinei.

Sursa: promtor.ro

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu