duminică, 3 ianuarie 2010

Bugetul de campanie al lui Honorius Prigoană este de 50.000 de euro

Invitat la Realitatea TV, Honorius Prigoană a afirmat că are un buget de campanie de 50.000 de euro, pe care însă nu intenţionează să îl cheltuiască.

„Eu mă autofinanţez în campania electorală. Eu am un buget, pe care mi l-am stabilit singur, de 50.000 de euro. Dacă va fi nevoie de mai mult, nu va fi o problemă pentru mine să investesc mai mult în această campanie, însă nu cred că va fi nevoie pentru că deja mi-am comandat tot ce ţine de partea de print şi outdoor şi mă costă circa 10.000 de euro. Nu cred că voi folosi această sumă în campanie”, a declarat candidatul pentru colegiul numărul 1 din Bucureşti, Honorius Prigoană. În aceeaşi emisiune, tânărul politician l-a susţinut şi pe Remus Cernea afirmând că oricine ar trebui să poată candida. Prigoană a spus şi că va încerca să schimbe actuală lege electorală, pentru ca un candidat care nu a câştigat colegiul să nu poată ajunge în Parlamen

Scrie Realitatea

Eu cu 50.000 de euro mi-as lua o casa si as sta cuminte! Pentru ce investeste el atatia bani, daca nu are de castigat pe viitor din functia la care candideaza!?

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu