duminică, 17 ianuarie 2010

Băiatul lui Videanu se distrează cu fete, şampanie şi trabucuri

Odrasla ministrului economiei a invăţat in Elveţia, acum studiază in America, dar se simte bine oriunde pe banii banii familiei.

La 19 ani, Andrei Valentin, băiatul lui Adriean Videanu, ministrul economiei, are o soră, Diana Alexandra (17 ani), şi tot ce şi-ar putea dori de la viaţă. Dar mai ales o familie cu dare de mână, dispusă întotdeauna să-i susţină setea nepotolită de distracţie. După ce a studiat pe bani grei în Elveţia, odrasla fostului primar al Capitalei a ajuns acum în America, fiind înscris la prestigioasa Universitate “George Washington”. Şi totuşi, Andrei Videanu îşi face timp şi de petreceri. Nopţile pierdute cu fete prin baruri, şampania şi trabucurile consumate sunt doar câteva repere ale modului în care băiatul lui Videanu îşi petrece orele rămase libere între cele de studiu.

30.000 de euro a plătit anual Adriean Videanu pentru ca fiul său, Andrei (19 ani), să ducă la bun sfârşit cursurile Institutului “Le Rosey”, de lângă Geneva (Elveţia). Vara trecută, după absolvire, Andrei a intrat la Universitatea “George Washington” din SUA, un nou motiv de cheltuială pentru tatăl său, care va trebui să achite peste 200.000 de dolari pentru ca fiul să termine Facultatea de Economie, la care s-a înscris. Cam atât despre studiile lui Andrei, pentru că partea care urmează, distracţia adică, este mult mai consistentă. Şi, probabil, mai costisitoare. Conform unor fotografii publicate chiar de băiatul lui Videanu pe un site de socializare, acesta este sufletul petrecerilor la care participă frecvent.

La 18 ani, a primit un SUV de 75.000 de euro

La majorat, anul trecut, Andrei Videanu a primit cadou din partea părinţilor un Volkswagen Touareg în valoare de 75.000 de euro. Chefurile cu colegii, desfăşurate în perioada în care învăţa în Elveţia, sunt de neuitat pentru Andrei, care se distra copios în compania animatoarelor, fuma trabuc după trabuc, consuma şampanie, trăgea din narghilea şi dansa cu foc, afişând mina unui tip de cursă lungă în domeniul distracţiei. Nici în vacanţe, Videanu jr nu slăbeşte ritmul, colindând marea de la bordul unui yacht luxos.

Adriean Videanu, un ministru cu baniPe de altă parte, interesant este că pasiunea pentru ceasuri a tatălui a fost moştenită şi de fiu, care se afişează mereu cu asemenea accesorii scumpe.

Tatăl, avere de 200 milioane de euro

Ministrul economiei, Adriean Videanu, e creditat cu o avere de 200-220 de milioane de euro în Top Capital al celor mai bogaţi 300 de români. Cu toate acestea, în ultima declaraţie de avere, depusă la începutul acestui an, ministrul Videanu anunţa că are doar 20.000 de euro în depozite bancare, că deţine 1.800 de metri pătraţi de teren intravilan şi două apartamente. La veniturile realizate în anul fiscal 2008, Videanu şi soţia sa, Mioriţa, au avut încasări de peste două milioane de euro de la firmele unde sunt acţionari, la care se adaugă 100.000 de euro din salarii şi chirii.

Oana, prietena lui Andrei

Oficial, Andrei o trece ca prietenă pe Oana, o fată cu care împarte o întreagă galerie foto pe un site de socializare. Băiatul lui Videanu nu a ratat ocazia de a se imortaliza şi cu un şarpe uriaş agăţat de gât sau alături de celebrul artist 50 Cent. Şi asta, în condiţiile în care la simpatii muzicale Andrei i-a trecut pe George Enescu şi Sergiu Celibidache, contrazicând practic ipostazele în care a pozat prin discoteci, mult mai apropiate de un îndrăgostit de manele!

Scrie Libertatea

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu