duminică, 17 ianuarie 2010

Audi A1 - primele imagini oficiale 1 din 2 Urmatoarea poza urmatoare vezi poza mare vezi


Misterul modelului Audi A1, mezinul şi cel mai puţin formal Audi, este spulberat definitiv de primele ipostaze cu automobilul real.

Audi A1, cel mai mic Audi şi singurul din gama A despre care putem glumi răutăcios spunând că nu seamănă izbitor cu generaţia precedentă, îşi aşteaptă debutul oficial, însă cei de la German Car Blog ni-l arată într-o prezentare scurtă de 10 secunde.

Este de ajuns să ne dăm seama de înfăţişarea sa şi de faptul că, deşi imaginile nu sunt obţinute tocmai pe căi oficiale, prezintă modelul real. Adică acelaşi care a fost surprins de paparazzi mondeni în compania lui Justin Timberlake în cadrul filmării campaniei publicitare.

Putem să spunem că estetic nu prezintă nicio surpriză faţă de ce ne aşteptam, are un design atractiv, grila migrează spre o formă diamant, ca şi la noul A8. Ca plasare în segment este destul de clar că Audi A1 mizează pe alte farmece decât MINI, rivalul său principal mult mai retro. La Geneva în Martie acest model îşi va face prezenţa în faţa publicului.
Mai multe imagini şi o scurtă prezentare video aici

Sursa: promotor.ro

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu