marți, 5 ianuarie 2010

Au copiat Loganul

Toyota a prezentat azi la New Delhi propria versiune a maşinii de 5000 de euro.

Mometan vorbim de un concept, Toyota Etios fiind însă foarte aproape de producţia de serie, ce va începe la finalul acestui an. Dezvoltat pe o perioadă de patru ani , noul model are specficaţii care au ţinut cont de nevoile clienţilor din pieţele emergente.

Iar concluzia la care au ajuns oficialii japonezi după ce au ajuns să cunoască o mare parte din clienţii indieni e foarte cunoscută: interior spaţios cu numeroase spaţii de depozitare. Motorizarea e asigurată de un propulsor de 1,5 litri pe benzină, ulterior urmâd să apară şi unul de doar 1,2 litri.

Două versiuni de caroserie vor fi disponibile: sedan şi hatchback. Toyota Etios va fi asamblată de către subsidiara din India, Toyota Kirloskar Motor Private, producătorul japonez aşteptându-se la 70.000 de unităţi vândute anual pe plan local dar şi pe piaţa internaţională.

Care este aceasta mai exact, oficialii nu au anunţat încă. Însă Toyota Etios promite să fie o alternativă cu adevărat ieftină pentru pieţele emergente, preţul de 5000 de euro putând fi atins cel mai probabil de cea mai ieftină versiune. Dacă va exista cerere pentru o asemenea Toyota Etios.
Mai multe imagini cu noua Toyota Etios găsiţi aici

Sursa: promotor.ro

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu