marți, 5 ianuarie 2010

Aşa arată noul Opel Meriva

General Motors a publicat astăzi primele imagini oficiale cu viitoarea generaţie a monovolumului compact care se distinge graţie portierelor spate cu deschidere în sens opus celor din faţă.

Dacă la un Rolls-Royce vă atrag în primul rând portierele spate care se deschid larg, primitor către înapoi, atunci, peste puţin timp, veţi avea şansa de a experimenta senzaţiile visate şi interzise celor mulţi, pentru doar o părticică din banii necesari achiziţionării celebrei limuzine britanice.


General Motors a prezentat astăzi primele imagini oficiale cu viitoarea generaţie Opel Meriva. Monovolumul va fi etalat în martie, la Salonul Auto de la Geneva.

Principala atracţie oferită de banalului model compact este perechea de uşi posterioare cu deschidere neconvenţională. Botezate ”FlexDoors”, portierele facialitează accesul pe banchetă, prin unghiul de deschidere de 90 de grade.


Primele informaţii oferite de Opel vorbesc despre un monovolum care a crescut în dimensiuni, cu ampatament şi ecartament superioare, care ajută la îmbunătăţirea spaţiului interior, dar şi la creşterea stabilităţii în timpul mersului.

Gama de motorizări va fi alcătuită numai unităţi supraalimentate, pe benzină şi motorină, cu puteri cuprinse între 75 şi 140 de cai-putere. Consumul de combustibil a fost scăzut în medie cu 15 procente în comparaţie cu actuala generaţie, susţine GM.

Lista de preţuri nu au fost communicată, dar se aşteaptă ca versiunea de bază a noului Opel Meriva să coste aproximativ 15.500 de
euro.


Scrie Evz

2 comentarii :

  1. Cica ei le-or botezat "FlexDoors". Alea's stil suicide, si exista de pe vremea cadillac-urilor mai vechi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sincer nush, mie-mi place Mercedes unele) Volkswagen si Audi :))

    RăspundețiȘtergere