duminică, 31 ianuarie 2010

3 stiri, si toate despre crime!

Omul in societatea moderna este o mizerie! Evolutia lui de 1,8 - 2 milioane de ani n-are nici un apogeu! Putem trai in armonie, dar decidem sa ne facem rau, putem privi in curtea noastra dar decidem ca e mai bine sa privim in cea a vecinului, pretindem ca avem o educatie, niste principii si unu' sau doua modele de urmat, dar avem esecuri. Astfel au ajuns televiziunile ca din 3 stiri ale zilei, toate sa aiba ca subiect o crima. Imi e rusine de cei care nu-si pot stapani invidia si recurg la un astdel de gest impotriva naturii umane, ci mai degraba animalice.

Problema e stirile sunt cele care strica oamenii, inainte nu se stia de crima, decat in cazul unor razboaie, dar atazi stirile sunt cele care ne implementeaza in cap ideea de crima si astfel cand auzi de un omor, ti se pare ceva normal, doar s-au mai intamplat cateva mii inainte de asta!

Ce va pot sfatui, decat sa lasati de la voi intr-o situatie de conflict, chiar daca stiti foarte bine ca aveti dreptate. Sau indiferent de situatia in care va aflati, nu recurgeti la gesturi care va pot afecta spiritul uman.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu