sâmbătă, 16 ianuarie 2010

10 poziţii sexuale pe care nu le poţi rata! 18 +

18+


De azi, Libertatea.ro iţi readuce cel mai tare şi complet ghid de poziţii sexuale cu care să-ţi condimentezi viaţa amoroasă. Ai descrierea fiecărei poziţii, de ce este excitantă, unde se poate pune în practică, dacă există contraindicaţii şi câte calorii poţi consuma în timpul partidei de sex. De asemenea, şi cum notează specialiştii noştri aceste poziţii. Timp de o săptămână, vei găsi, pe fiecare zi, pe Libertatea.ro, câte 10 poziţii.

Femeia se aşază pe jos sau în pat, îndoaie picioarele, le depărtează uşor şi le prinde cu mâinile pe sub genunchi. Bărbatul o prinde între coapsele lui şi o penetrează din stând în şezut. Cu mâinile o ţine de umeri.

De ce este excitantă: partenerii se pot privi şi pot determina de comun acord ritmul în care se mişcă.
Unde se poate practica: în dormitor, în natură, în cort.
Câte calorii se ard: circa 230 kcal.
Ce pericol ameninţă: partenerii se pot juli pe fese, dacă suprafaoea pe care fac dragoste e mai aspră.Femeia stă culcată pe burtă, iar bărbatul se aşază deasupra ei. Ea îşi poate pune dedesubt o pernă, pentru a mări unghiul de penetrare.

De ce este excitantă: poziţia înlesneşte penetrarea foarte adâncă şi excitarea punctului G.
Unde se poate practica: în dormitor, în natură, în cort.
Câte calorii se ard: circa 130 kcal.
Ce pericol ameninţă: nici unul.Femeia, întinsă pe spate, ridică un picior peste şoldul partenerului, care stă în poziţia culcat lângă ea.

De ce e excitantă: e o poziţie care favorizează mângâierile.
Unde se poate practica: în dormitor, în natură, în cort.
Câte calorii se ard: circa 190 kcal.
Ce pericol ameninţă: nici unul.Femeia stă întinsă pe spate, ridică picioarele şi le sprijină pe unul dintre umerii bărbatului. Se ţine de coapsele lui, iar el se prinde de genunchii ei.

De ce este excitantă: partenerii se pot privi, iar bărbatul poate mângâia tot trupul femeii.
Unde se poate practica: în dormitor, în natură.
Câte calorii se ard: circa 160 kcal.
Ce pericol ameninţă: nici unul.Femeia stă culcată pe spate, cu picioarele îndoite. Are coapsele lipite, dar gambele depărtate. Bărbatul se sprijină în genunchi şi, cu coapsele desfăcute, îi strânge partenerei şoldurile. Cu mâinile îi ţine genunchii.

De ce este excitantă: e o poziţie foarte jucăuşă şi amplifică trăirea erotică.
Unde se poate practica: mai degrabă în dormitor.
Câte calorii se ard: circa 170 kcal.
Ce pericol ameninţă: poziţia impune o mobilitate mare a femeii şi o activitate intensă din partea bărbatului.Femeia stă culcată pe spate, are picioarele uşor îndoite şi desfăcute. Bărbatul stă deasupra partenerei, are ambele picioare între coapsele ei şi se sprijină în mâini.

De ce este excitantă: partenerii îşi văd chipurile, iar femeia poate să mângâie spatele şi pieptul iubitului.
Unde se poate practica: într-un dormitor cu patul mare.
Câte calorii se ard: circa 120 kcal.
Ce pericol ameninţă: nici unul.Partenerii stau în pi­cioa­re. Ori se sprijină unul de celălalt, ori a­mândoi se sprijină de un perete sau de un copac. Apoi bărbatul o ţine pe parteneră de coapsă, pentru a-şi stăpâni mai bine mişcările.

De ce este excitantă: femeia are acces la gâtul partenerului sau la pieptul lui şi îl poate dezmierda.
Unde se poate practica: în dormitor, în na­tu­ră şi în apă.
Câte calorii se ard: circa 180 kcal.
Ce pe­ri­col a­me­nin­ţă: nici unul.Femeia stă culcată pe spate, are piciorul stâng uşor îndoit. Bărbatul se mişcă încet peste piciorul drept al partenerei.

De ce este excitantă: în timpul rotirii, partenerii îşi ating abdomenul. Totodată, femeia îşi poate mângâia partenerul pe piept.
Unde se poate practica: într-un dormitor cu patul mare.
Câte calorii se ard: circa 160 kcal.
Ce pericol ameninţă: bărbatul poate să facă întindere de muşchi.Bărbatul stă culcat pe spate, iar femeia se aşază pe el şi se prind amândoi de mâini.

De ce este excitantă: poate fi abordată chiar şi atunci când bărbatul e obosit. Femeia îşi poate mângâia partenerul pe piept şi pe abdomen.
Unde se poate practica: în dormitor şi în natură.
Câte calorii se ard: circa 160 kcal.
Ce pericol ameninţă: în cazul mişcărilor rapide există pericolul rănirii penisului.Bărbatul e culcat pe spate, iar femeia se aşază cu spatele la el. Se poate sprijini cu mâinile de pieptul lui sau de genunchi.

De ce este excitantă: femeia poate să mângâie toracele partenerului sau pulpele lui. În acelaşi timp, bărbatul poate admira în voie fundul partenerei.
Unde se poate practica: în dormitor şi în natură.
Câte calorii se ard: femeile circa 230 kcal.
Ce pericol ameninţă: în cazul mişcărilor rapide există pericolul rănirii penisului.

Scrie Libertatea

2 comentarii :